Logg inn Bli medlem

Bygdefjompens siste omtaler

0 totalt - Se alle omtaler
  • Ingen omtaler

Hva skjer hos Bygdefjompen?

Bygdefjompens gjestebok

Les alle innleggene
  • Hei igjen
    Jeg har ganske mangen filmsider jeg følger med på. Jeg synes det er utrolig bra med mangfold. Alle sikter seg inn mot sitt segment. Men det er som du sier at alle liker best å sitte på sin egen tue, og det er vel staheten som gjør at filmfront er en side framdeles på nett etter 9 år og jeg kommer selvsagt ikke til å gi meg siden jeg driver dette på heltid og ikke er avhengig av penger for å holde på ;)
    Det er bra at du har laget ditt sted med anmeldelser for film. Jeg har allerde siden din i bokmerkesamlingen min. Det er spennende å følge med på nye sider om film. Du virker veldig entusiastisk, og har åpenbart et hjerte for film og er flink til å skrive, så jeg er sikker på du klarer å underholde mangen med din filmkriktikk.
  • Hei Pål.

Nettet er ikke akkurat i noen manko på gode filmsider nå om dagen og filmfront er en av de absolutt bedre. Det enkleste ville selvfølgelig ha vært å publisere omtalene mine her, men jeg har vært på nettet noen år nå og opplevd at flere sider har kastet inn årene eller forandret oppsett osv.. Skrotorama vill dermed fungere som en slags dagbok over mine filmomtaler. Uten at jeg trenger å være redd for at noen forandrer oppsettet eller legger ned sida. :) Men jeg håper jo at den faller i smak for de som stikker innom.
  • Hei, så bra du har laget din egen side for film. Den så ganske bra ut. Jeg kommer ivertfall til å titte innom i ny og ne for å se på siden din ;)
    Lykke til med driften av den nye siden din.
  • Jeg har ikke blogg jeg, har bare blitt presentert for din etter at jeg var medlem på Metropolis på filmweb. Eneste bloggen jeg har er den jeg kommer til å begynne å føre her på Filmfront med tiden. Hittil er det ikke særlig saftige artikler, bare litt presentasjon om meg, og noen tanker om deler av konseptet her på Filmfront! :-)
  • Er du her også.. :-) Stilig!

Er fan av filmbloggen din :-)