Profiltekst
Litt om min filmverden:
Er en fyr som elsker filmer med mye syke scener, handlig er som regel ikke nødvendig. En av de dårligste filmene som er laget er etter min mening alle de trøtte Gudfaren-filmene. Jeg elsker filmer stappfult med røff humor, hud, blod, eksplosjoner, adrenalin og mye skvettscener!
Litt om min ekte verden:
Det værste jeg vet er når andre prøver å tråkke ned på andre, mobbing og erting er noe jeg tar stor motstand fra, jeg liker å kunne hjelpe folk, jeg liker å kunne gjøre folk glad, følelsen av at jeg er noe. I 2007 fikk jeg diagnosen asperger syndrom (en form for autisme) og den diagnosen gjorde meg lettet siden jeg endelig kunne sette et navn på problemer jeg har måtte leve med siden jeg ble født 15. Juni 91. Har lenge slitt med lekser og skole, har måte tåle mye tung motstand i livet som mobbing og trakkasering av forskjellige sorter. En av mine største drømmer er å gå inn i et forhold til en kvinne som jeg kan leve med resten av livet, ei jeg kan forstå, ei som kan forstå meg. Har alltid vært et stort savn i livet å ha ei jente i livet, noe jeg dessverre aldri har opplevd enda. Men jeg gir aldri opp, jeg er nemlig en optimist som velger å tro på det gode, uansett hvor mørkt og tungt det ser ut.
Jeg liker å sykle, helst med musikk på begge øra. Av musikk liker jeg nesten alt, utenom blues, gammeldans, country, klassisk musikk og ting i den duren. Men uten om det som sagt liker jeg det meste. Helst hard rock som Marilyn Manson eller tullemusikk som Black Debbath eller Bare Egil Band eller Gartnerlosjen som er blant mine favoritter.
Lager forresten også mine egne filmer, elsker å lage såkalte amatørfilmer. Søker du "Andreas Flatås Storli" (navnet mitt) oppe i søke motoren øverst til høyre på filmfront (altså der du søker etter skuespillere, filmer, tv-serie ogsåvidere) så finner du en oversikt over alle filmene jeg har medvirket i.
Mer du lurer på? Spør meg! :) Send en melding eller noe ;)