Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Live-action-adaptasjon av Death Note plukkes opp av Netflix

[Skrevet av: Ole Marius Repstad den 07.04.2016]

En live-action-adaptasjon av mangaen Death Note har lenge vært under utvikling hos Warner Bros., men har nå blitt plukket opp av Netflix.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

I disse dager er Warner Bros. på farten med sitt samarbeid med DC Comics og deres superheltadaptasjoner. Nå som Batman vs. Superman: Dawn of Justice har tjent inn langt mindre enn forventet, skifter Warner Bros. fokus, de trenger å satse på langt tryggere prosjekter. Løsningen har blitt å legge til to ukjente superheltfilmer blant sine kommende filmer, utsette Jungle Book: Origins med ett år til datoen 18. oktober 2018, framskynde Wonder Woman til 2. juni 2017, tre uker tidligere enn den opprinnelige slippdatoen, og droppe det mer risikable prosjektet Death Note.

Death Note har lenge vært i stallen til Warner Bros. og har gått fra regissør til regissør i en årrekke. Shane Black var den siste til å kaste inn håndkleet. Adam Wingard (The Guest) er den neste som skal forsøke seg på å få ferdig filmen, men nå under Netflix, som har overtatt tittelen. Nat Wolff (Paper Town) skal spille hovedrollen, Light Yagami.

Tsugumi Obahs Death Note er en av de mest kjente mangaene de siste årene og anses allerede som en moderne klassiker. Den har blitt adaptert til en animeserie og flere live-action-filmer i Japan.

Death Note handler om Light Yagami som finner en bok fra dødsriket som er i stand til å drepe dersom man skriver inn navnet til en person samtidig som man tenker på personen. Personen vil da dø innen 40 sekunder av hjerteinfarkt med mindre andre detaljer er spesifisert. Light får ikke operere uforstyrret særlig lenge ettersom detektiven L tar opp jakten på ham ganske raskt. Det er duket for en psykologisk kamp mellom to genier.

Kilde: Indiewire

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.