Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Hayao Miyazaki regisserer ny spillefilm

[Skrevet av: Ole Marius Repstad den 19.05.2017]

Animasjonslegenden Hayao Miyazaki, kjent for Chihiro og hekseneMin nabo Totoro og Prinsesse Mononoke, har pensjonert seg mange ganger, men nå  kommer han nok en gang tilbake for å regissere en ny film.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Det meldes at Hayao Miyazaki ikke er helt ferdig med å regissere filmer. Etter at Vinden Stiger kom ut i 2013, var nok de fleste sikre på at Miyazaki hadde trukket seg tilbake fra å regissere spillefilmer. Den siste tiden har det likevel gått rykter om at et comeback var i vente, og nå ser ryktene ut til å være bekreftet.

For nå søker Studio Ghibli etter animatører til det som betegnes som "Miyazakis siste animerte spillefilm". Kontrakten går over en periode på tre år og betaler 200.000 yen i måneden (ca. 15.000 kr.). Miyazaki, som nå er 76 år, hadde planlagt å gi ut filmen før OL i Tokyo i 2020, men dette har produsenten Toshio Suzuki avkreftet.

I juli i 2016 hadde Miyazaki laget cirka 20 minutter med storyboards, og han vil jobbe for fullt med spillefilmprosjektet nå som kortfilmen Kemushi no Boro er ferdig. Det har ikke blitt sagt noe om hva filmen vil handle om.

Kilde: Anime News Network (http://www.animenewsnetwork.com/news/2017-05-19/hayao-miyazaki-final-film-begins-3-year-production-in-october/.116312)

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.