Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Erotisk suksess filmatiseres

Alexander Skarsgård er foreslått i hovedrollen.
Skrevet av , publisert 13.06.12 00:00

Universal Studios har kjøpt filmrettighetene til boksuksessen "Fifty Shades of Grey".

Amerikanske E.L.James har hatt enorm suksess med sin erotiske boktrilogi, og nå skal altså også det hele bli film.

Norske Gyldendal skal snart slippe bøkene her hjemme, og bokprosjektet var tenkt og skrevet som såkalt "fan fiction" til bokserien "Twilight". Handlingen følger entreprenøren Christian Grey og hans forhold til studenten Anastasia Steele.

Flere har omtalt bokserien som en Twilight for voksne, eller som "husmorporno". Nå har altså andre også sett potensialet i serien som film og forfatter Bret Easton Ellis er blant dem som har engasjert seg i tanker rundt filminnspillingen. Han kan nemlig synes interessert i å selv skrive manus og uttaler at han godt kan se for seg "True Blood"-stjernen Alexander Skarsgård og Scarlett Johansson i hovedrollene.

Selv ble hans mest kjente roman "American Psycho" filmatisert i 2001 med Christian Bale i hovedrollen.

Hvem som til slutt ender opp med å spille, skrive og ikke minst regissere "Fifty Shades of Grey" gjenstår å se, men kamp om stillingene blir det nok garantert.

Kilde: Dagbladet.no

Kommentarer

• Bli den første til å kommentere