Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Storstilte remakes er på vei

Hollywood pøser ut nye versjoner fremover.
Skrevet av , publisert 02.07.12 00:00

En haug av nyinnspillinger av gamle klassikere står for døren.

Det er nærmest en selvfølge i at Hollywood årlig spytter ut sine egne nyinnspillinger, enten av andres filmer eller av sine egne. Ikke alle er imidlertid like givende og vellykket, så det spørs om ikke mange av disse følgende remakene vil bli møtt med sunn skepsis.

Det er etter hvert godt kjent at filmer som "Carrie", "RoboCop", "Mad Max", "Total Recall" og norske "Reisen til Julestjernen" snart er klare i ny form for verdens kinoer.

Nå skal også kjente titler som "Annie", "Dirty Dancing" og "All quiet on the western front" være under planlegging og forberedelser.

Litt mer merkelig kan det være at nyere filmer som "The Orphanage", "Battle Royale" og "American Psycho" nå også skal spilles inn på nytt. Hvem som skal forsøke å hoppe etter disse mer eller mindre sterke klassikerne vil bare tiden vise.

Blant de mer interessante kommende nytolkningene kan man for eksempel dra frem gjeninnspillingen av Alfred Hitchcocks legendariske "Fuglene" fra 1963. I hovedrollen, den gang spilt av Tippi Hedren, får vi nå se Naomi Watts. Hun er ikke akkurat ukjent i remakes-øyemed da hun som kjent har vært med på de nye versjonene av både "The Ring", "Funny Games" og "King Kong".

Hvordan alle disse prosjektene utvikler seg og ender med å bli gjenstår å se, men at det høyst trolig vil bli blandete resultater kan man vel nesten bare regne med.

Kilde: Filmweb.no

Kommentarer

• Bli den første til å kommentere