Nå er det kommet oss for øret at det kommer tre oppfølgerfilmer til Hunger Games.
Hunger Games ble en sukess for både publikum og kritikere og ble noe nytt som kunne ta over tronen etter at Harry Potter-sirkuset hadde gitt seg. Det har lenge vært kjent at det ville komme en oppfølger til Hunger Games og den første av dem er ment å komme i november 2013.
Det siste nye er at den tredje filmen blir delt inn i to filmer. Den første filmen får navnet 'The Hunger Games: Mockingjay Part 1' og får premiere i november 2014. Del to kommer året etter i november 2015. Det er enda ikke konfirmert hve som vil regissere Mockingjay-filmene, men det blir nok klart når den første oppfølgeren nærmer seg sluttført.
Den første oppfølgeren vil bli regissert av Francis Lawrence. Skuespillerne fra den første filmen vil returnere for å gjøre roller i den oppfølgeren også og det inkluderer navn som Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Elizabeth Banks, Stanley Tucci, Donald Sutherland, Toby Jones og Woody Harrelson. Et nytt skudd på stammen er at også Jena Malone og Philip Seymour Hoffman blir med på dansen.
Les også: Hoffman i "Hunger Games 2"
Kilde: comingsoon.net