Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Crank 2 kommer

Jason Statham kommer tilbake i rollen som leiemorderen Chev Chelios i 'Crank 2: High Voltage'. Med seg får Statham Gerard Butler (Kjent fra 300) og Michael C. Hall (Kjent fra serien Dexter). Denne gangen handler det om en kinesisk gangster som stjeler Chev Chelios sit hjerte og erstatter det med en batteridrevet dings som gir sjokk regelmessig for at ting ikke skal stoppe opp.
Skrevet av , publisert 30.10.07 14:13
Filmen Crank er en film som mange her på siden likte. Det er en energisk og actiondrevet film, her er link til en omtale som likte filmen. Mark Neveldine og Brian Taylor vil også skrive manus og regissere denne filmen. Produsenter blir: Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Skip Williamson og Richard Wright.

Kommentarer

Vis alle innlegg (2)
  • Nå døde vitterlig nok karakteren til Statham i den første, så jeg undrer meg over hvordan han klarte å overleve den 3000 meter lange veien ned til bakken fra helikopteret. Dessuten var Crank så dårlig at jeg heller ville delt bunker med Hitler enn å se den igjen.
  • Bare kjempenyheter fra deg Pål. Vist nr 2 blir i nærheten av så actionfylt som Crank var blir det stort og morsomt. JIPPI.

Bare gode nyheter de siste dagene Crank 2, Engler & Demoner, og snart forhåpentlig The Hobbit.
    Bare fortsett Pål fler nyheter tas imot med takk.