Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Børre, uavhengig norsk skrekkfilm

Børre er noe så sjeldent som en uavhengig norsk spillefilm. Den lages av regissørene Kim Dillevig Aas og Shahbaz Aynoddin. De lager film med egne lommepenger og mye hjelp fra ildsjeler. Børre en psykologisk thriller med elementer av sort humor, romantikk, skrekk og splatter.
Skrevet av , publisert 28.11.07 00:09

Filmen handler om en ensom mann i starten av trettiårene ved navn Børre. Han har en meningsløs vikarjobb - som han hater - og en sleazy svensk sjef han gjerne skulle sett falle død om. Hans eneste venn er den Pac-Man elskende afrikanske wannabe-gangsteren Ludo. Børre har peil på pornofilmer, gamle pornofilmer. Hans store idol i livet er Charles Bronson.. Mr. Majestyk! Alle kvinner han noen gang har brydd seg om har forsvunnet fra livet hans. Han har mistet troen på seg selv. Nå har Børre møtt Barbra, en søt og glad jente med livslyst og pågangsmot. Hun er hans livs store kjærlighet. Hun elsker ham også. Børre er lykkelig nå. Livet er i ferd med å bli meningsfylt. Men noe lurer i mørket ...

Filmen kommer iløpet av 2008 og kanskje på kino om alt klaffer, ivertfall på DVD. Hvis du vil vurdere selv så kan du se traileren for filmen her. Sjekk også ut filmens nye nettsider: http://www.borrefilm.no (Se også: http://www.kalkunregimet.com/)

Kommentarer

Vis alle innlegg (4)
  • Filmen heter nå kun "Børre" og vi synes det er en perfekt tittel.

Musikken er nok helt original, men inneholder samples av strupesang fra eskimoer på Grønland, om jeg ikke tar feil. Derfor ligner det på klippet du henviser til.

Børre har ikke motorsag men..

• Å kalle en grøsser for "Børre The Movie" er ikke akkurat et sjakktrekk hvis dere vil ha den ut på kino, eller DVD for den saks skyld.. Bare et tips..
  • Takk for artikkel!

Vi har ny offisell hjemmeside, http://www.borrefilm.no

Teaseren fungerer foreløpig best på YouTube desverre.
    Den kan sees her:

Kim