Endelig er den kvinnelige superhelten på vei.
Det er tydeligvis damenes tid på blockbuster-fronten. Nå kan muligens nok en sterk kvinnefigur se dagens filmlys.
De siste årene har vi sett filmatiseringer av mang en tegneseriehelt, flere av filmene har da også blitt ganske så vellykket og underholdende. Nå gjenstår det nærmest bare én karakter å lage film om, nemlig Wonder Woman.
Kvinneskikkelsene glimrer fremdeles stort sett med sitt fravær innen tegneserieadopsjoner, men nå forsøker Warner Bros. å få til en film, ført i pennen av medforfatteren til "Green Lantern", Michael Goldenberg.
Foreløpig har filmprosjektet ikke fått noe regissør eller skuespillere knyttet til seg. Nicholas Winding Refn, mannen bak "Drive", har tidligere uttalt at han kan være interessert i jobben, men foreløpig er det stille også fra denne karen.
Med sterke karakterer som Katniss "The Hunger Games" Everdeen, Elizabeth "Prometheus" Shaw og Kristen "Snøhvit" Stewart for tiden på verdens kinotopper, burde det vel være på høy tid at også den største kvinnelige superhelten snart kommer på banen?
Hvem som eventuelt blir å se i den særegne rollen kan man jo bare spekulere i, men det kommer nok ikke til å mangle på kandidater for denne gjeve rollen.
Kilde: Slashfilm.com