Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Jack Ryan er tilbake

Kenneth Branagh revitaliserer thriller-franchisen.
Skrevet av , publisert 13.08.12 00:00

Filmkarakteren Jack Ryan er i ferd med å returnere tilbake til filmlerretet.

Ryan, som opprinnelig er den litterære karakteren i Tom Clancys thrillerromaner har figurert også på film flere ganger, blant annet i "Jakten på Rød Oktober", "The Sum of All Fears" og "Overhengende fare".

Navn som Harrison Ford og Ben Affleck har tidligere spilt helten, og nå er det Chris Pine sin tur til å ta over når Kenneth Branagh skal lage en prequel-historie.

Regissør Branagh skal selv spille skurken i sin reboot av serien, mens den kvinnelige hovedkarakteren skal spilles av Keira Knightley som blir å spille Ryans kone.

Det er produksjonsselskapet Paramounts intensjon å lage en revitalisering av franchisen, så Knightley og Pine vil dermed trolig også være aktuelle for eventuelle flere filmer.

Det foreløpige manuset er levert av David Koepp, en kar som også skrev effektive "Mission: Impossible". En yngre Jack Ryan, kommende rett fra marinen, jobber som analytiker i Moskva. Her oppdager han en terroristplan av sine arbeidsgivere og thrilleren er dermed i gang.

Etter flere trøblete år ser det nå altså ut til at Jack Ryan igjen er på vei til filmen ig inn i en ny æra. Navn som Kevin Costner og James Earl Jones er nylig nevnt som mulige medstjerner i den nye filmen.

Kilde: Slashfilm.com

Kommentarer

• Bli den første til å kommentere