Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Død snø kan få oppfølger

Regissør Tommy Wirkola melder at han har en ide til en oppfølger av filmen Død snø.
Skrevet av , publisert 19.01.09 20:24

Død Snø går som en farsott over landet på norske kinoer, også i disse dager som eneste norske film på Sundance festivalen. Filmen ligger akkurat nå på andre plass over de mest sette filmene på kino i år, og det er veldig bra når den er slått av Max Manus og er sett av over 90 000 nordmenn. Død snø har også fått en gode del internasjonal oppmerksomhet, og er allerede kjøpt inn av distributøren IFC for å sendes på kino i USA.

Tommy Wirkola sier at han har en ganske detaljert idè om hva som skal skje i oppfølgeren. Han vil ikke si så mye om hva oppfølgeren skal gå ut på på et så tidlig stadie, annet enn at den kommer til å bli blodig. En oppfølger er nok noen år fram i tid siden regissør Tommy Wirkola har to oppfølgerfilmer til Kill Buljo først på programmet.

Kilde: Dagbladet

Kommentarer

Vis alle innlegg (1)
  • Morsomt!
    Blir usedvanlig interessant å se hva han kan trylle fram. Nå svirrer det jo rykter om at han egentlig bare fikk produksjonsstøtte til én oppfølger av Kill Buljo, så hvis han har klart å budsjettere med to filmer for prisen av en kan det godt hende han har gjort det samme her og. Tviler endog på den teorien...nei, det hørtes veldig søkt ut. Sorry, det er først når jeg har fått lest hva jeg har skrevet at jeg ser det. Men jeg lar heller kommentaren stå, jeg :-)