Logg inn Bli medlem

Foreslå en nyhet

Har du forslag til en nyhetssak vi burde skrive om?
Klikk her

Ny markedsføringsteknikk for 'Rottenetter'

En noe spesiell måte å markedsføre filmen på.
Skrevet av , publisert 18.08.09 10:25

Produsentene bak filmen Rottenetter lanserte forrige uke et såkalt ARG-spill på nettet. Dette for å forsøke å gi filmen økt oppmerksomhet. ARG står for 'alternate reality game', eller 'alternativ virkelighetsspill' på norsk. Dette er noe som spilles ut i virkeligheten og hverdagen rundt personene som deltar. Som deltaker må man forholde seg til hverandre og til karakterene som er styrt av arrangørene.

Og det viser seg at interessen for Rottenetter allerede er stor. Konseptet ser ut til å funke, for over 9.000 har meldt seg på i kampen om den store pengepremien bare i løpet av den første uken. Hele 90 prosent har valgt å ta hele pengepremien selv, om de vinner. Dermed har de fleste folkene altså valgt den 'grådige siden', i steden for å gi pengene til et samfunnsnyttig formål.

Om denne grådigheten er betegnende på de fleste av oss er kanskje sant nok det. Filmen Rottenetter har forøvrig premiere 4 september.

Kilde: Vg.no

Kommentarer

Vis alle innlegg (1)
  • Artig taktikk for å skape engasjement rundt filmen. Dette er en film jeg tror jeg kommer til å se.