Logg inn Bli medlem
Kill Buljo - The Movie Norsk film fra 2007
Reklame / Advertisements:

Handling

Kill Bill-parodi på Finnmarksvidda. Filmskaperne påstår den er ramsalt og ravgal med en bråte av bannskap, vold, underbuksehumor og klisjeer.

Samen Jompa forsøker å gifte seg oppover på reinstigen. Hun har nemlig 5000 og han bare en rein. Men på forlovelsesselskapet kommer de og dreper alle gjestene. De gjorde riktignok en stor feil. De sjekket ikke om Jompa var helt død. Nå er alle han kjente borte alle som en. De har tatt alt fra ham. Alt han sitter igjen med er to bare hender og en mengde med spørsmål. Hvorfor gjorde dem det? Var det hans feil? Hvor befinner dem seg nå? Hvem var det som beordret det? Og hvorfor har han så sinnssykt vondt i rompen? En ting var sikkert og det var at Jompa skulle ha sin hevn. Men i og med at han hadde ligget i koma i mange måneder og var like utrent som en dundre med astma så var det bare en mann som kunne hjelpe ham å snu dette, nemlig Mister Håndjagi. Etter det venter den grusomme hevnen og Buljo skal få gjennomgå...

Andre omtaler

Jørn Tore Nilsen

Kato

Kommentarer

Vis alle innlegg (3)
  • Hehe, denne filmen er faktisk min favorittfilm nummer to, til tross at budsjettet bare var på en liten million :)
  • Har ikke fått sett denne filmen ennå, men som du sier har jeg ikke høye forventinger når det er busjett på beskjedne 1 mill.
  • Filmen er ok. Det var litt imponerende at de fikk til alt dette for ca 1 mill. Men innsatsen på innspillinga både for skuespilleren og regissøren var ikke så god. 4 stjerner.
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 3.09 (35 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• Bergens Tidene