Logg inn Bli medlem
The Terminator Amerikansk film fra 1984
Reklame / Advertisements:

Handling

I 2029 hersker superdaramaskiner over planeten, og de er oppsatt på å utrydde menneskeheten! For å knuse menneskenes framtid ved å forandre fortiden sender de en uforgjengelig kyborg - en terminator - bakover i tiden for å drepe Sarah Connor, kvinnen hvis ufødte sønn vil bli menneskehetens eneste håp. Kan Sarah unnslippe denne ustoppelige trusselen og redde sitt framtidige barns liv? Eller vil menneskeheten bli utryddet av maskinene?

Filmen begynner i 2029 der maskiner hersker på jorden og prøver å utslette menneskeheten. En Terminator som ser ut som et menneske blir sendt tilbake i tiden til 1984 for å drepe Sarah Connor som er moren til lederen John Connor som står i spissen for opprøret mot maskinene. Hvem kan stanse denne fryktfulle maskinen? Menneskeheten står virkelig i fare for å bli utryddet...

Hva er din mening om «The Terminator»?

Følgende har medvirket i «The Terminator»:

Person: Rolle:
Arnold Schwarzenegger

Terminator (T-800 Model 101)
Michael Biehn

Nancy

Kommentarer

Vis alle innlegg (3)
  • View PostPål, on 30 January 2012 - 11:54 PM, said:

Elskar dem begge! Men enern er betre for Arnold passer best till å var en bad cyborg =)
  • Jeg er enig med deg Lisa31 i at dette er en svært god film og sykt bra laget for sin tid. Jeg liker filmen bedre og bedre for hver gang jeg ser den, men må si at T2 er hakket vassere selv om det var denne som begynte hysteriet. Den er blant mine favorittfilmer også ;)
  • Verdens besta film!
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 5.39 (25 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• Cinerama