Logg inn Bli medlem
Reklame / Advertisements:

Handling

Filmen handler om åtte medisinerstudenter som drar på hyttetur for å ha det gøy. De kommer til stedet Øksfjorden som det hviler en forbannelse over. Sjefsnazisten Herzog og hans hær av blodtørstige zombier ligger klar under snøen.

Åtte medisinstudenter drar på hyttetur i Øksfjorden. Hytten ligger langt utenfor mobiltelefondekning, men hva kan gå gale når de alle er medisinstudenter? Når de er kommet vel til rette i hytten kommer en lokal mann på besøk til hytten og han forteller dem om nazistene under krigen som terroriserte lokalbefolkningen slik at de gjorde opprør. De samlet sammen alt man kunne gjøre skade med og prylet tyskerne. Men en oberst Herzog og noen av hans menn klarte å rømme opp i fjellene og ble aldri sett siden. Noen tror de frøs i hjel. Han forteller også at mange har forsvunnet i dette området siden og at man må være veldig forsiktig. Men tror du de tar dette utsagnet seriøst?

Andre omtaler

Hva er din mening om «1»

Trailer

Kommentarer

Vis alle innlegg (4)
  • Død Snø er ikke helt min sjanger, men siden denne filmen har gjordt det så bra står den på skal se listen min.
  • Ganske så bra film! Syntes effektene og noen scener var litt overdrevent og uekte , men eller var den god. 5 stjerner.
  • NORGES BESTE FILM EVER! Terning kast 6! Ingen tvil, dette er en film alle MÅ se før mann dør!
  • Fikk en privat screening av denne for noen måneder siden. Helt fantastisk splatter-film!
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 4.12 (42 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• Bergens Tidene