Logg inn Bli medlem
Watchmen Amerikansk film fra 2009
Reklame / Advertisements:

Handling

Noen dreper superheltene våre. Året er 1985, og ulike superhelter har slått seg sammen for å oppklare drapet på en av deres egne. De avdekker snart et uhyggelig komplott som setter hele menneskeheten i alvorlig fare. Idet de kjemper for å stoppe den forestående undergangen, oppdager superheltene at de selv er et mål for tilintetgjørelse. Men hvis superheltene er borte – hvem skal da redde oss?
Watchmen en kompleks historie med mange lag satt i et alternativt 1985-Amerika der utkledde superhelter er en dagligdags del av samfunnet og "Doomsday Clock", som viser graden av USA's spenning med Sovjetunionen, er satt til fem minutter før midnatt.

Ambisjoner aleine er ikke nok til å yte tegneserien rettferdighet.

Hva er din mening om «1»

Niall Matter

Mothman

Kommentarer

Vis alle innlegg (3)
  • Var bare at eg ikkje såg på "heltene" som helter. Om fleire av scene blei tatt ut sammenhengen så ville eg sett på dei som skurker. Og det tok alt for lang tid til story'en starta, meste av filmen var bare om "heltene" og derfor starta alt på slutten. Pluss at det var mange "What?!" scener, og det på ein negativ måte. Men kanskje eg ville likt det meir om eg hadde lest litt av tegneserien.
  • Jeg er ikke enig at den saug så kraftig, men ikke helt innertier for meg. Men kan se at filmen nok vil oppfattes fra alt som dårlig til helt genial. For min del var den noe imellom der.
  • Saug så kraftig! :@
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 4.22 (40 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• Adressavisen
  • Berlingske Tidene
  • B.T. (Danmark)
  • Cinerama
  • Ekstra Bladet (Danmark)
  • NRK
  • NRK P3 - Filmpolitiet