Logg inn Bli medlem
Elsk meg i morgen Norsk film fra 2005
Reklame / Advertisements:

Handling

Norsk drama fra 2005. Tre år er gått siden Elling flyttet til byen sammen med Kjell Bjarne, romkameraten fra institusjonslivet på Brøynes. Elling bor nå alene i leiligheten, mens Kjell Bjarne har flyttet en etasje opp, til Reidun og hennes lille datter Mojo. Selv om den lille familien forsøker å inkludere Elling, føler han seg utenfor og isolerer seg mer og mer. Med undring betrakter han menneskene rundt seg, og lurer på hva det er som gjør at alle de andre later til å finne seg så bra til rette.

TV-Kanaler serien har gått på

- Netflix

Det er gått noen år siden vi forlot Elling og Kjell Bjarne. Nå er Kjell Bjarne flyttet inn hos Reidun Nordsletten som han falt pladask for i forrige film. Han bor nå sammen med Reidun og hennes lille datter Mojo og har også fått seg jobb på supermarkedet på hjørnet. Alt går strykende for ham. Da er det verre med Elling som bor alene igjen i leiligheten som han og Kjell Bjarne delte til han fant Reidun. Elling har ikke taklet det at en kvinne kom inn og tok plassen hans som Kjell Bjarnes eneste venn. Han lever nå en nærmest lasarontilværelse og leiligheten hans ser ikke ut med haugevis av oppkast, piss, matrester over alt og stanken er ikke til å takle av noen annet enn Elling som er vant til å ha det slik. Og det er slik da Elling har det som mørkest at han finner lyset. Han blir forelsket i en jente som selger pølser fra en vogn på gaten. Kan dette være det han har ventet på hele livet?

Hva er din mening om «Elsk meg i morgen»?

Følgende har medvirket i «Elsk meg i morgen»:

Person: Rolle:

Rune Temte

Kunde

Kommentarer

Vis alle innlegg (0)
  • Bli den første til å kommentere
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 4.19 (21 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• 8mm.no