Logg inn Bli medlem
Varg Veum - Bitre blomster (Bitre blomster) Norsk film fra 2007

Handling

Når syvårige Camilla, datteren til en fremstående politiker meldes savnet, befinner plutselig privatetterforsker Varg Veum seg uventet midt i sakens kjerne. Det er nemlig ikke bare datteren til politikeren Vibeke Farang som er savnet. Også elskeren hennes, Karsten Aslaksen er som sunket i jorden. Veum engasjeres for å finne den forsvunne elskeren, men blander seg også inn i politiets etterforskning av Camillas forsvinning. Han er sikker på at sakene har en sammenheng, men kan han få sine mistanker bekreftet før det er for sent?

En jente ved navnet Camilla er forsvunnet og Varg Veum blir satt på saken til å finne ut hva som har skjedd.

Hva er din mening om Varg Veum - Bitre blomster?

Siste 7 medlemmer som har sett Varg Veum - Bitre blomster:

Anders Dale

Odin

Kommentarer

Vis alle innlegg (5)
  • VARG VEUM - BITRE BLOMSTER er en kjempe gode og vakker film som varmte på det sterkeste også.:)

Kjempe takk til Ulrik Imtiaz Rolfsen som hadde regien på VARG VEUM - BITRE BLOMSTER. :-) :-)
  • hmm... hvorfor fant jeg ikke filmen når jeg søkte på "varg veum"? viste ikke at filmen het bitre blomster før jeg fant den her tilfeldig..
  • Gleder meg til å se den - skal følge med på din observasjon, Flux :)
  • Filmen, god, men ikke den beste, filmingen var ikke helt den beste den heller..jaja..men det var bra for og være Norsk. (glad det skal være en annen regissør på neste film..ikke vodt ment, men, ja..det var ikke den beste filmingen og sånt)
  • Denne gleder jeg meg til! Blir spennende å se om de klarer å ta med spenningen fra Veum bøkene til filmen! Bokserien er i alle fall et godt utgangspunkt, så får vi se om filmene gjenspeiler det...
  • Logg inn for å stemme

Regi: