Logg inn Bli medlem
Band Of Brothers Engelsk (Britisk) miniserie fra 2001
Reklame / Advertisements:

Handling

Band of Brothers er basert på Stephen E. Ambroses bestselger, og forteller historien om Easy Company, 506. regiment i 101. Airborne Division, U.S. Army. Boka er skrevet etter intervjuer med overlevende fra Easy Company, og etter gjennomgang av soldatenes dagbøker og brev. Den beretter om soldatenes opplevelser - deres usedvanlige tapperhet og usedvanlige frykt. De var et topptrent geværkompani som ble sluppet ut i fallskjerm over Frankrike tidlig om morgenen på D-dagen. De sloss under den tyske offensiven i Ardennene, og de inntok Hitlers "Ørnerede" i Berchtesgaden. Enheten hadde også en svært høy andel døde og sårede, og deres innsats har gjort dem legendariske.

TV-Kanaler serien har gått på

- NRK1

Vi følger soldatene i Easy Company gjennom deres innsats i andre verdenskrig for å ta tilbake tyskokkuperte territorier. Kompaniet begynner på treningsleir og derfra ut i sitt første krigshandling der de kommer ned i fallskjerm på slettene i Normandi. Deretter følger vi deres krigshandlinger videre til slutten av krigen.

Hva er din mening om «Band Of Brothers»?

Følgende har medvirket i «Band Of Brothers»:

Eion Bailey

Menig David Kenyon Webster

Kommentarer

Vis alle innlegg (2)
  • Band Of Brothers er intet annet enn et mesterverk. Både skuespillere og regissører gjør helt utrolige jobber. I denne serien har de samlet enormt gode skuespillere og kronen på verket er at hovedrollen er spilt av Damian Lewis. Det er vanskelig å finne filmer hvor de samme skuespillerene spiller like bra. Det tyder på at regien har vært god og streng. Jeg har stor respekt for alle som har bidratt med noe i denne filmen og jeg anbefaler den til alle! Jeg har sett serien mange ganger.
  • Fantastisk. Så hele serien i en omgang, og har siden sett den sikkert 10 ganger. Jo flere ganger jeg ser den, jo bedre blir den. Man lærer også de portretterte figurene å kjenne ganske godt. Hvis du likte saving private Ryan, så vil du like denne, selv om den ikke er like intens. Gode slagscener, gode mellommenneskelige scener og en god nok porsjon humor.

CURRAHEE!
  • Logg inn for å stemme
  • Snitt: 5.85 (20 stemmer)

Anmeldelser i andre media:

• 8mm.no