Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Makoto Shinkai kommer med ny animasjonsfilm i 2016

[Skrevet av: Ole Marius Repstad den 10.12.2015]

Makoto Shinkai er en av de mest anerkjente animasjonsregissørene som jobber i dag, og nå har han annonsert hva hans neste film skal handle om.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Makoto Shinkai har tidligere stått bak to av tidenes peneste animasjonsfilmer, 5 Centimetres Per Second og Garden of Words. Filmene hans har et detaljnivå som man ikke finner i andre animasjonsfilmer, og det er derfor alltid stor spenning knyttet til hva hans neste prosjekt blir.

Som vanlig vil Shinkai skrive manuset selv, og med seg har han sitt faste studio, CoMix Wave Inc. I tillegg har han fått med seg en erfaren animasjonsregissør med på laget, Masashi Ando, som tidiligere har jobbet på Ghibli-filmer som Princess Mononoke, Spirited Away og When Marnie Was There.

Den nye filmen heter Your Name (Kimi no Na wa) og handler om mirakler og kjærlighet, og dreier seg om Mitsuha og Taki. Mitsuha er en kvinnelig high school-student som ikke liker seg på landet og lengter etter Tokyo, mens Taki er en vanlig, mannlig high school-student som bor i Tokyo. En dag drømmer de begge at de er den andre personen, uten at de vet hvem den andre er på forhånd. Hva er hemmeligheten bak drømmene?

Your Name lanseres i Japan i august 2016, og man kan bare håpe på at den vil komme til Vesten med tiden.

Kilde: Anime News Network

Diskusjon

11.12.2015 sier Ole Marius Repstad: @Tore: Ja, Garden of Words, Journey to Agartha, og 5 Centimetres kan man finne på nett hos Platekompaniet eller Amazon. The Place Promised in Our Early Days kommer ikke ut ut på BD/DVD i Vesten før mars 2016. Men det må sies at det er noe stiv pris på filmene.
11.12.2015 sier Tore Andre Øyås: Er hans filmer enkle å få tak i på dvd/blu-ray?
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2020 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.