Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Urospredere – norsk fildelingsdokumentar

[Skrevet av: Pål Frostad den 24.08.2008]
Fildeling er i vinden som aldri før. Urospredere er en norsk kommende dokumentar om fildeling. Med i dokumentaren er blandt annet Aslak Borgersrud, Espen Tøndel, Harald Zwart og Trond Giske.
[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]

Bakgrunnen for prosjektet er den økende interessen for ulovlig fildeling i Norge. Det har vært mye fokus på dette i media den siste tiden. Advokater har varslet at flere og flere fildelere skal tas. Nettpiratene selv har ikke gitt mye lyd fra seg. Musikk- og filmbransjen fortviler over dårlig salg, og de legger mye av skylden på piratkopieringen.
 
Dokumentarfilmen vil i hovedsak fokusere på hvordan fildeling kan gjøres lovlig, hvilke lovendringer som må til, og hvordan ville det fungere. En annen interessant side er selvsagt hva underholdningsbransjen synes, og hvor de ser seg selv om femten år.
 
Deres påstand er at flertallet av de som foreslår å legalisere fildeling ikke har tenkt i gjennom konsekvensene. Det samme gjelder de som vil forby alt. Ingen vil bli hengt ut i dokumentarfilmen. Alle sider og synspunkt skal slippe til så godt det lar seg gjøre.

Dokumentarfilmen er snart ferdig innspillt og vil komme ut en gang i 2009. Hvis du vil ha mer informasjon besøk deres nettside (Urospredere).

Diskusjon

22.09.2008 sier bjorn: Gleder meg til denne filmen :) .. til folk som er interessert i nyheter fra denne fronten vil jeg forresten anbefale http://www.p2pnett.no/
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk