Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES

Filmfront.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi en bedre brukeropplevelse. Se link over for hva informasjonskapsler brukes til.
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Episode 155: Olsenbanden – Siste skrik!

[Skrevet av: Pål Frostad den 22.09.2022]

Horror, Sci-fi og Trashpodcasten Attack of the Killer Kast har kommet med ny episode om Olsenbanden – Siste skrik.

[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]

Alt er taima og tilrettelagt for en ny sesong av din favorittpodcast! I sesongens første episode har vi tatt turen på kino for å se Olsenbanden i ny drakt med Anders Baasmo, John Carew og Elias Holm Sørensen i rollene som henholdsvis Egon, Benny og Kjell. Klarer nykommerne å fylle skoene til Arve, Sverre og Carsten eller går filmen like på trynet som en av Olsenbandens kupp?

Legg på en femmer på podcastapparatet ditt, ta deg et stykke bløtkake og jekk en bjørnunge fra Ringnes, så skal vi fortelle deg om Olsenbanden anno 2022 er helmaks eller en film laget av amatører og hengerumper!

Med: Chris og Kurt

[ NB: Du kan også lytte til podcasten, Attack of the Kiler Kast, i Itunes eller Spotify ]

Lytt til episoden:
Last ned episoden (Høyreklikk og velg "lagre som")

Diskusjon

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES