Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES

Filmfront.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi en bedre brukeropplevelse. Se link over for hva informasjonskapsler brukes til.
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Streamingkampen i Norge 2022

[Skrevet av: Pål Frostad den 28.11.2022]

JustWatch (En internasjonal streaming guide) har kommet med en rapport fra med tall og statistikk over streaming i Norge. Les mer og få med deg tallene og trendene i streamingen.

[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Vi ser av tallene at de store aktørene som Netflix, Disney+ og HBO MAX og Amazon Prime Video kjemper om toppen. Disney+ er også den tjenesten som har økt mest og har økt over 3% i løpet av året. I september har også HBO Max og Amazon Prime Video gått opp hele 2 prosent.

Det er også veldig gledelig å se at Nordiske Viaplay gjør det såpass sterkt og ender på tredeplass, bare slått av Netflix og Disney+. Det skal også nevnes at TV2 Play ligger på 5% av streamingen i Norge. Med andre ord er det imponerende sterkt av Viaplay å holde en slik posisjon i det tøffe streamingmarkedet i Norge.

Kilde: Rapport fra Justwatch.com
Bilde Hentet fra: Justwatch

Diskusjon

01.12.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Tipper at Premier League-rettighetene (som nå ligger hos Viaplay) har et lite innhogg i denne prosentandelen også. TV2 Play hadde nok hatt litt mer om de fortsatt hadde disse rettighetene.

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES