Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Diskusjon om film og TV

På filmfront kan du kommentere og diskutere alle artikler, filmer og ellers filmaktører.

Siste diskusjonsinnlegg

26.04 sier Lisa M.: Er det standard praksis at skuespillere ligger under fullstendig navn? Hun bruker mye oftere kortformen Lea Myren.

27.02 sier ejk: Etter min mening tidenes beste norske TV-serie. Elsker universet, humoren, musikken og budskapet. Tramteatret var veldig kreative.

19.02 sier einarir: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Hjelpes, for en fantastisk quirky og herlig irsk skrøne!': Se heller In Bruges, av samme regissør og med de samme to skuespillerne i hovedrollene. Den er brilliant.
19.02 sier einarir: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Hjelpes, for en fantastisk quirky og herlig irsk skrøne!': Oppskrytt. Vanskelig å like en film der man har lite eller ingen sympati med hovedkarakteren. Han er nemlig en patetisk, irriterende, sutrete idiot som jeg ønsker alt vondt. Terningkast fire fra meg.

06.02 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Episk film < liten skuffelse': Ved gjensyn falt den altså en hel prikk.. Kinoturen gjorde nok susen for å heve opplevelsen noe.

Troll (Utgivelse)

06.12.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Gøy og pen katastrofefilm om norske Troll': Denne skuffet litt for min del dessverre. Helt middels underholdning. Tror jeg lander på en treer på terningen. Ble litt for generisk og så utrolig lik "Skjelvet", "Bølgen" og "Nordsjøen", som heller ikke var spesielt bra. Tror samtlige havner på samme terningkast, med unntak av "Bølgen" som kanskje klarer å liste seg forsiktig opp på en firer.

01.12.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Tipper at Premier League-rettighetene (som nå ligger hos Viaplay) har et lite innhogg i denne prosentandelen også. TV2 Play hadde nok hatt litt mer om de fortsatt hadde disse rettighetene.

27.10.2022 sier Narøg: Er">http://gøran75bergen@gmail.com]Er det mulig å få sæ filmen

Pinocchio (Utgivelse)

23.10.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Pinocchio mangler en del av magien som tegnefilmen hadde': Jeg har liksom aldri likt den originale Pinocchio-filmen spesielt mye, så dette var en faktisk en liten oppgradering for min del. Ikke noe (på langt nær) stort, men tror jeg faktisk vipper opp til en firer på min terning.

Che - Argentineren (Utgivelse)

26.09.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Første del er litt tungrodd...': Helt enig i at første del er litt treg, men avkastningen inn mot del to er såpass god at det er verdt det. Totalt sett en fantastisk god filmopplevelse.

Nope (Utgivelse)

12.09.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Overbeviser igjen som vår tids skrekk-auteur!': Vel... nå var det ikke mange 'monologer' i denne filmen. En monolog er når én person snakker. Du tenker kanskje på 'dialog'? 
Historien var jo genial. Ikke elendig. Den har så mange lag, og som fungerer/går opp, at det skal godt gjøres å skrive noe bedre.
Og dette er ikke en form for skrekk som skal jump-skremme. Da får man se andre typer skrekkfilmer. Det betyr ikke at det ikke er mye underliggende creepy uhygge her av den grunn. Så selvsagt fungerer også de scenene som ikke nødvendigvis roper "BØ!". Det er hele poenget... å la være å rope "bø!", for det er som kjent en veldig billig måte å lage spenning på og som heldigvis har gått av moten for en del år siden nå...

06.09.2022 sier Pål Frostad: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Filmfront er en uavhengig filmside der alle våre anneldere får mene det de vil. Jeg har ikke sett Ringenes Herre, men har sett mye B-film og faktisk noen av Ed Woods filmer, stiller meg litt kritisk til at LOTR-serien kan være så dårlig. Er dette også dårligere enn Resident Evil-serien som det også gikk sport i å hate? Filmfront er hverken kjøpt eller betalt. Vi får ikke penger fra noen og ser det vi vil som et fellesskap av mange filmfans som får mene det de vil. Vi legger ikke føringer på hva våre anmeldere skal mene. Er en mening annen i en anmelders øyne så skriver en bare en ny anmeldelse så får begge syn plass.
06.09.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Hei! Filmfront er ikke akkurat helt alene om å skamrose denne serien. Det er bare til å sjekke ut IMDB og Metacritic. Men, det er lov å både mislike, og faktisk også hate her i livet. Du om dét. Fint om du holder slikt for deg selv, i steden for å anklage folk for useriøse ting. :)

Nope (Utgivelse)

06.09.2022 sier poopie94: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Overbeviser igjen som vår tids skrekk-auteur!': oki. overbeviser igjen med eviglange monologer. Elendig historie. Har en god ide som fungere. Og enkle scener som faktisk er ganske intense. Eller i denne filmen var det EN scene. I Us hadde han 3 scener som fungerte. Og i Get out hadde han flere gode scener og en drivende god film. Men Us og denne filmen var ekstremt tam og overhypet.

06.09.2022 sier poopie94: Kommentar på Stian sin omtale 'The Lord of the Rings: The Rings of Power - Sesong 1: Jeg er frelst': Jeg har fulgt siden deres fra og til over noen år men dette forteller meg alt... Enten har dere null smak, eller så er dere kjøpt of betalt.

Rings of power får topp karakter? Er dere seriøs??? Serien var så møkk elendig at den får Ed Wood filmer til å stå ut som mesterverk. Alt var feil i hele fortellingen. Og dette ser man uansett hvordan forhold man har til bøkene eller de tidligere filmene. De første 2 episodene føltes som 8 timers lange såpeopera episoder uten noe handling. Og har du sett såpeopera så vet du at det eneste de lever på er handling. Alle forskjellige hudfarger. Feil musikk. Elendig sminke og til tider lydscore. Ja det ser dyrt ut. Ja det er storslått til tider. Men hva i svarte betyr det når alt føles falskt, tynt og rett og slett politisk tull de presser på mennesker i dag. Hvordan får du sove om natten med å selge ræva de til denne venstrevridde politikken som kommer ut fra kokainvrakene over dammen? Jeg spør faktisk seriøst selv om innlegget mitt kan virke litt useriøst. Og hvordan får du sove godt om natten med å vite du lurer mange stakkars sjeler til å se dette fanskapet. Om Peter Jacksons LOTR var 10 av 10 , mener du virkelig at dette er like bra, eller bedre sagt... mener du disse ligger i nærhetene av hverandre i kvalitet??? Er det pengene som styrer deg. Takk

13.06.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Mer av det meste, på godt og vondt...': Er veldig enig i terningkastet. Det var veldig mye på én gang her og ved å fjerne en del (som hadde kortet ned spilletiden på cirka 30 minutter) tror jeg vi hadde sittet igjen med en mye bedre og verdig avslutning på Jurassic Park/World-sagaen. Men jeg ble underholdt og kjedet meg ikke. Sånn sett var dette en kurant blockbuster verdt fire prikker på terningen.

Korps United (Utgivelse)

27.04.2022 sier Stian: Kommentar på Stian sin omtale 'Korps United:Sesong 1- Et svært underholdende program':

Rød (Utgivelse)

21.03.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Ja, hehe, jeg satt underveis og tenkte tanken på hvordan de hadde løst det om de tok for seg en gutt i puberteten... Som om mensen ikke var flaut nok, kunnet dét fort blitt enda flauere, if u lnow what I meen, hehe ;D 
Disney/Pixar kom jo forøvrig med den finfine Fremad i fjor, med to brødre, dog ikke fullt så fokusert på puberteten der...
21.03.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Skjønner godt hva du mener der. Hadde de bare klart å fange litt mer fra den generelle gutts perspektiv, så tror jeg dette hadde vært en knallfilm for meg også. Men alt du nevner som gjør den god, er den også fryktelig god på. Slik Pixar som oftest er førersetet på.
19.03.2022 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Skjønner hva du mener, men samtidig var det også lett å kjenne seg igjen i så mye som rammet Meilin, enten det er forandringer i ungdomsårene, innpåslitne foreldre som gjør oss flaue, det å holde ting skjult for omverdenen, osv., at jeg måtte humre mang en gang ;D Tematikken er vanskelig nok for barn fra før av, og synes filmen formidler dette på en imponerende måte. Det er slike filmer barn og unge trenger (mer av).
18.03.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Fabelaktig velfungerende, om pubertet og ungdomstid.': Ikke mer enn en treer for meg. Det var så veldig spesifikt rettet mot en ung jentes pubertet og oppvekst og interesser, så jeg fant ingen knagger å holde meg fast i. Men den var til tider underholdende og jeg fant noe "trøst" i forholdet mellom forelder og sitt barn. Terningkast tre fra meg :)

05.03.2022 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Tidvis meget kul remake': Synes denne er ganske så underholdende og effektiv. Ville nok gitt fire, faktisk 😁

Jeanette Loff (Person)

25.01.2022 sier Pål Frostad: Hei iro. Takker for et en god rettelse. Det er nå oppdatert :)

Pål (Bruker)

25.01.2022 sier Pål Frostad: Det er bare å sende det på mail til meg eller ta det via diskusjonen :)

Jeanette Loff (Person)

17.01.2022 sier iro: Inga Løset/Loset, gift Løv/Loff, var Jeanettes mor.
17.01.2022 sier iro: Det står at hennes far var en kjent dansk fiolinist. Det stemmer ikke. Han var født i USA av danske foreldre, men han var ingen stor musiker. Foreldrene til Inga utvandret fra Rindal, Norge.

wlosyjak (Bruker)

12.09.2021 sier wlosyjak: D

Pål (Bruker)

25.05.2021 sier Sabelöga: Finns det någonstans jag kan anmäla fel i databasen?

Demolition Man (Utgivelse)

06.04.2021 sier V-19: Kommentar på Henoch sin omtale 'En skuffende film!': hvordan kan man gi denne 1 av 6 - om man en gang likte den? Hadde forstått det om du ikke likte den fra start av. Her er de tingene som er helt fantastisk med filmen i dag selv om du ikke liker enkle ting med den. Skuespillet til Sandra Bullock er veldig bra. Hun er en av de jeg normalt sett ikke liker på skjermen. I denne så passer hun så sinnsykt perfekt. Wesley Snipes spiller helt enestående bra. Hadde faktisk glemt hvor bra den mannen er til å spille. Samenlignet med nåtidenes action stjerner så er han i en liga av seg selv. Han er badass, han er drit kul i kampsport og han spiller med flere lag. Du føler nesten han både mestrer komikken og action delen helt perfekt i denne filmen. Sarkasmen og tidspolitikken i filmen har aldri truffet bedre i noen film. Den verden vi lever i nå vises jo nesten helt perfekt i filmen. Man skal ikke heve seg over andre. Man har sensur fra folket i dag. Før var det er slags medietilsyn men i dag er det folket selv som bestemmer. I DM så merker man at det er folket selv som ønsker de reglene som er satt og det plasserer filmen perfekt. Alle tingene de hadde rett med fremtiden i DM er også helt enestående. De treffer faktisk bedre en de fleste sci fi filmer laget tidligere. Sex - dette sjokkerte meg at de faktisk er så nært virkeligheten i dag. Jeg anbefaler denne på det sterkeste. 80 tallets klassiske action scener er også helt superb i filmen. FIlmens største svakhet ligger i undergrunden som presenteres i filmen og standup komikeren som har fått så stor rolle. Han passer regelrett ikke inn. Og slutten på filmen. Jeg tror filmen hadde tjent på å ikke ha en sånn generisk action scene som finale.

wlosy (Bruker)

20.12.2020 sier wlosy: asd

10.12.2020 sier erekcja: nice :)
17.11.2020 sier tomsavini: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'En virkelig gjennomført Zombiefilm': Bra skrevet om en fantastisk film :)

12.11.2020 sier asdadasdas: wooooooooooow amazing!

23.10.2020 sier Pål Frostad: Takk for gode ord. Joda, vi skal ta for oss KNB i en ledig stund der det passer inn. Takker for innspill o store lytter ;)
20.10.2020 sier tomsavini: Atter en herlig episode gutter!
Jeg hører Kenneth stadig nevner gullgutten Rob Bottin. Kanskje nevne KNB med et par ord en gang også?

07.10.2020 sier tomsavini: Den filmen er intet mindre en fantastisk om man liker cheesy 80's filmer. Med venner og litt sterkt i glasset er dette en vinner

Everywhen (Utgivelse)

01.09.2020 sier Pål Frostad: Er spent på hva du synes :).
02.08.2020 sier tomsavini: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Teleporteringseventyr med lovende manus': 55 000 for en sci-fi film? Ser den er på salg hos Skvis, jeg tar en sjans.

28.05.2020 sier asa: Fantastisk bidrag i kongens nei!!
28.05.2020 sier Jon: heiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
J=DIas

Vivarium (Utgivelse)

27.05.2020 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Mennesket under lupen i særegen film': Så filmen og skulle anmelde den selv, men siden jeg endte på nøyaktig samme terningkast, så lot jeg være. Er veldig enig i det meste du sier her.

Rådebank (Utgivelse)

19.03.2020 sier Daniel Myrvold: Serien Rådebank - Sesong 1 er for ungdommer

Alle må dø (Utgivelse)

10.03.2020 sier jan36: Dette må være den dårligste filmen jeg har sett. Ikke så dårlig at den blir bra engang! Bare dårlig

05.03.2020 sier Pål Frostad: Tror det er strømmedelen 🙂

Vegas (Utgivelse)

04.03.2020 sier Nicker: Daniel er favoritt karakteren min! Herregud så bra skuespill fra den gutten

01.03.2020 sier HaukAnd: Lurer på om de kommer til strømmedelen av viaplay eller leiedelen?

31.12.2019 sier HaukAnd: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Spider-Man på sitt beste!': jeg synes den var liitt for lys og lystig,  toby mcguire, andrew garfield og spiderman-spillet må være mine favoritt spidermen.
19.12.2019 sier HaukAnd: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Spider-Man på sitt beste!':

19.12.2019 sier HaukAnd: Kommentar på Elise sin omtale 'Siste kapittel i Skywalker-sagaen overrasker ': det som er spennende er hva som vil skje videre, disney sier at det skal komme nye filmer som ikke har noe med skywalker-familien og gjøre.

Reinert Kiil (Person)

21.10.2019 sier Hans_cult: Nåkke nytt prosjekt?

15.10.2019 sier SoriaMoriaElsker: Hei, kjære Pål. Bror til Per og Espen Askeladd. 

Jeg tar imot utfordringen din, til å grunngi hvorfor akkurat den filmen er jæææævlig god. Og i tillegg utfordrer jeg deg til å sammenligne 'Askeladden - I Soria Morias slott', med ' Askeladden og de gode hjelperne'! 
Beklager for min ''slenging av leppen'', det er bare min måte å uttrykke meg selv på, når alle her på filmfront er så grå' og kjedelige. 
Godt det er rom for alle meninger om film her, men jeg kunne håpe at det var litt mer likør. 
Du får anmeldelsen her, i dette kommentarfeltet, på Hobbitdagen neste år. Bare å glede seg, Pål! Kos deg med hønene dine!

Gettysburg (Utgivelse)

28.09.2019 sier Pål Frostad: Hmm, nå er jo Filmfront en av de mediene i Norge som gav Askeladden - I Soria Moria slott best terningkast. Så skjønner ikke at det er så feil i dine øyne...

28.09.2019 sier Pål Frostad: Hvis du synes 'Askeladden - I Soria Moria slott' er så fantastisk, så utfordrer jeg deg til å skrive en anmeldelse av filmen der du grunngir hvorfor akkurat denne filmen er så god som det du påstår, istedet for å slenge med leppen over andre anmeldere som vurderer helt andre filmer på sin måte. Det er rom for alle meninger om film på Filmfront, så bare å skrive og grunngi din mening om den 'kreative' Askeladden-filmen, som du kaller den.

Dragetreneren (Utgivelse)

28.09.2019 sier Pål Frostad: Jeg har som sagt ikke sett noen av Askaladden-filmene, så det er vanskelig å sammenligne med noe jeg ikke har sett. Vi er forskjellige anmeldere på filmfront, så litt rart å være missfornøyd med noe en annen anmelder har gitt filmen.

Elise (Bruker)

23.09.2019 sier SoriaMoriaElsker: Kan du anmelde Soria Moria-filmen?

Toy Story 4 (Utgivelse)

23.09.2019 sier SoriaMoriaElsker: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Hjertevarmt, fullendt og solid familieanimasjon fra Pixar!': DETTE ER SØRENKLYPE MEG IKKE GREIT! HVORDAN FIKK DENNE FILMEN TERNINGKAST 6?!? DEN NÆRMER SEG IKKE ASKELADDEN: I SORIA MORIAS SLOTT ENGANG! HVA SØREN? DET SKJER JO DET SAMME I HVER FILM, PLOTTET GJENTAR SEG HELE TIDEN. KANSKJE PÅ TIDE Å SNU SEG VEKK FRA A-4 FILMENE OG TIL KREATIVITETENES MESTERVERKER SOM ASKELADDEN: I SORIA MORIAS SLOTT.

Gettysburg (Utgivelse)

23.09.2019 sier SoriaMoriaElsker: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Den amerikanske borgerkrigens avgjørende slag...': HVORDAN FIKK DENNE DRITT FILMEN ET BEDRE TERNINGSKAST ENN ASKELADDEN: I SORIA MORIAS SLOTT?!?!? DETTE ER JO EN FILM RETT FRA SATAN SELV.

Dragetreneren (Utgivelse)

23.09.2019 sier SoriaMoriaElsker: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Flott eventyr med drager og vikinger': God anmeldelse - liker filmen

Men hvordan i alle huleste dager fikk denne filmen et bedre terningkast enn Askeladden: I Soria Moria slott??????? dårlig.

23.09.2019 sier SoriaMoriaElsker: Kommentar på Elise sin omtale 'En pastellfarget krim': Like bra som Soria Moria my dude

Hora (Utgivelse)

18.09.2019 sier paprocki359: =)

13.09.2019 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Pass deg for månen...': Fantastisk klassiker!

Hora (Utgivelse)

08.03.2019 sier fredkreug: Hora er NORGE`s mest viktige film!

Amundsen (Utgivelse)

14.02.2019 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Stødig og solid om nasjonalhelten Amundsen.': Synes at dette er blant de beste anmeldelsene jeg har lest om filmen, selv om jeg ville løftet terningen et hakk.

sjekk gjerne ut vår
https://www.youtube.com/watch?v=D7r9FcfUoUI&t=13s

Glass (Utgivelse)

17.01.2019 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Superkreftenes sluttkamp er en variert opplevelse': Fikk ikke til å redigere innlegget mitt, var feil link. Her er riktig link 
https://youtu.be/2pRWOe7IQnM
17.01.2019 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Superkreftenes sluttkamp er en variert opplevelse': Veldig fin anmeldelse, tror jeg var enig i alt.

Her er evt vår anmeldelse
https://youtu.be/QTw36Lxaqnk

01.01.2019 sier Ken Ove Pettersen: Veldig bra artikkel.  Veldig uenig i Black panther, Avengers og at ikke Greatest Showman ble alenevinner på Soundtrack.

Takk for i år, sjekk gjerne ut vår topp 10.
https://youtu.be/vGewynBS8iw

13.12.2018 sier tomsavini: Atter en super episode :)

Robin Hood (Utgivelse)

29.11.2018 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En populistisk versjon av Robin Hood': Enig i mye, selv om Dubrovnik på ingen måte skaper Robin Hood stemning! Funket ikke. Du er nok mer positiv enn meg, synes dette var håpløst. Usikker på hvor de ville hen med religionskritikken når ateisten var skurken...
Takk for fin anmeldelse, her er vår.

https://youtu.be/L-BvtTy0do0

23.10.2018 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Stian Spørck Karlsen sin omtale 'The Haunting of Hill House - Sesong 1: En perfekt forsmak på Halloweenferingen': Mike Flanagan har blitt en av mine favorittregissører av skrekk!
Digger både Hush, Before I Wake og Gerald's Game.

Castle Rock (Utgivelse)

27.08.2018 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Stian Spørck Karlsen sin omtale 'Castle Rock - Sesong 1: Et eldorado for King-fansen': Helt enig i at rollene og karakterene er det beste. Savner dog (faktisk) litt rundt spenning og grøss.

Natt på Museet 2 (Utgivelse)

11.07.2018 sier Linda Stensrud: Long Live America 

10.06.2018 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Leiemordertrøbbel...': Da kunne det vært artig å se hva du synes Geir. Hvis du har en anmeldelse klar så kan du legge den ut etter en liten stund igjen. Alltid bra med forskjellige meninger om film. Ellers lurte jeg på om du ville være med i anmeldercrew på filmfront?
10.06.2018 sier Geir Sviske: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Leiemordertrøbbel...': Nei, ikke helt. I min var jeg litt mer positiv. Terningkastet mitt var vel en grei firer og tittelen var Leverer Varene For Hva Det Er. Og for meg så var Replacement Killers en bra produsert Hollywood introduksjon for Chow Yun Fat.

Geir Sviske (Bruker)

09.06.2018 sier Pål Frostad: Har lest dine anmeldelser og likte dem. Lurer på om du vil bli crew på filmfront?

09.06.2018 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Leiemordertrøbbel...': Du endet opp med samme terningkast også Geir?
09.06.2018 sier Geir Sviske: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Leiemordertrøbbel...': Jeg vurderte faktisk og lage min egen anmeldelse på den selv, men etter og ha lest din, så får jeg vel kaste min rett i dunken.

The Golden Child (Utgivelse)

11.04.2018 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Ellevilt b-filmaktig eventyr med Eddie Murphys friske humor': Veldig fin anmeldelse.  Tror vi kan si oss ca 100% enige her.

02.04.2018 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale '1960-tallets svar på X-Files i filmversjon...': Var klar over den, og den påvirket jo filmens handling litt, så kunne helt klart skrevet litt om det ja.
01.04.2018 sier Geir Sviske: Kommentar på Pål Frostad sin omtale '1960-tallets svar på X-Files i filmversjon...': Pussig at du ikke nevnte den stygge ulykken som skjedde under innspillingen.

Ready Player One (Utgivelse)

27.03.2018 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på rgmotamayor sin omtale 'Steven Spielberg beviser han er best på storbudsjett underholdning!': Takk for fin anmeldelse, vi gleder oss :)
Sjekk ut vår episode hvor vi varmer opp til Ready player one med å kåre tidenes beste Spielberg Classic!!

https://www.youtube.com/watch?v=j7Sr52afzpw

Jessica Jones (Utgivelse)

25.03.2018 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Stian Spørck Karlsen sin omtale 'Jessica Jones sesong 2: Når dessverre ikke opp til første sesong': Dumt hvis de ikke har fått med en skurk da... Savnet også litt trøkk i første sesong, men kanskje det tar seg opp i di siste episodene :)

Darkest Hour (Utgivelse)

31.01.2018 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Gary Oldman stjeler showet!': Sjekk ut vår anmeldelse
https://www.youtube.com/watch?v=wm8xyxQngpw&t=5s

29.01.2018 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Rotete og altfor lang!': Hear hear! ;D

18.01.2018 sier arild: Og vinneren er?

Glacé (Utgivelse)

12.01.2018 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Geir Karlsen sin omtale 'Glacé - Sesong 1: Virket lovende...': Tenkte se denne etter hvert..

05.01.2018 sier arild: Da skrur jeg over til en annen kanal...

20.11.2017 sier arild: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Arthur og ridderne av det runde bord alla Monty Python': Herlig Pyton-humor!

20.11.2017 sier arild: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Jules Verne-remake med stort stjernegalleri': Jeg fikk denne cd i et blad og lyden var borte. Forsøkte meg igjen med et nytt blad men lyden var også borte på den. Spilleren min funka på alle andre CD'er. Men filmen er morsom på sin måte. Litt hysterisk til tider med Jackie Chan.

16.11.2017 sier Oliver 1006: Helt fantastisk! Som å se en ung Leonardo DiCaprio. Nesten på nivå som en Tom Hanks i Storhetstid. Fantastisk fremføring av denne unge herren!

The Foreigner (Utgivelse)

11.11.2017 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Konspirasjonsthriller med innslag av legenden Jackie Chan.': Ser faktisk litt frem til denne 😊

10.11.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Verdens beste film! Et utrolig mesterverk!': Ok, da er saken klar: denne skal sees fort! ;D

08.11.2017 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Slutten er nær... heldigvis': Hahaha 😁 Du har nok rett. Rebooten kan bare gå én vei i mine øyne.

08.11.2017 sier Pål Frostad: Enig med deg der. Sandler kan være naturlig. Han blir ofte for dum i komedier.
08.11.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Dramakomedie med Sandler, Stiller og Hoffman': Adam Sander burde fortsette med drama. Både denne og Punch-Drunk Love viser at han kan spille bra hvis han virkelig prøver.

04.11.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Alt er bedre i toeren!': Digger disse filmene rått!

01.11.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Slutten er nær... heldigvis': Jeg ga opp etter førstefilmen. Husker jeg ble så skuffa... Imponerende at du har holdt ut! :D Sånn sett er vel dette en franchise de med hell faktisk kan restarte, eller?

Thor: Ragnarok (Utgivelse)

29.10.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Marvel pøser på!': Synes du er litt hard mot humoren, men ja ikke alt treffer like godt.
Vi er ltit mer fornøyde enn deg, sjekk ut vår
https://www.youtube.com/watch?v=u9hf73uSNK8&t=65s

19.10.2017 sier Tore Andre Øyås: Enig! Er det en som kan gjøre dette bra, og respektfullt seriøst, er det Greengrass.
19.10.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Er veldig spent på denne. Dette er en sjanger som Greengrass virkelig mestrer.

Snømannen (Utgivelse)

13.10.2017 sier Torstein Ryen-Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Nesten skremmende uskremmende om norsk seriemorder': Denne har aldri fristet stort. Ser og høres altfor konvensjonell ut.

26.09.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Fornøyelig ungdomsfilm om en tenåringsjente med problemer': Flott anmeldelse! Jeg synes dette er en av de bedre ungdomsfilmene i nyere tid. En god "coming of age"-film rører meg alltid på en spesiell måte og denne var intet unntak. Digger også når filmer klarer å sømløst skifte mellom drama og komikk. Filmen får tommel opp fra meg også.

21.09.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Britisk snobbeetikette møter røff american style!': Takk for fin anmeldelse! denne var jo positiv!
Vi feirer den med å kåre den beste Agentfilmen noensinne.
Sjekk den ut
https://www.youtube.com/watch?v=eTmAOz2eBL4

Thelma (Utgivelse)

17.09.2017 sier Daniel Myrvold: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Spiller på flere svært vellykkede strenger samtidig':

Power Rangers (Utgivelse)

06.09.2017 sier Geir Sviske: Kommentar på Torstein Ryen-Pettersen sin omtale 'Rebooten vi virkelig ikke trengte': Jeg syns ikke at den var så ille for å være ærlig. Hadde litt lave forventninger til den så klart, men jeg ble positivt overasket. Og du glemte forresten og legge til at den blå rangeren var en autist. Jeg viste heller ikke at han var det før jeg gjorde litt research etterpå. Og ikke alt skal tas seriøst heller selv om man ser en superheltfilm.

21.08.2017 sier arild: Min barndoms store helt! Trist! Ingen komikere var for meg større enn ham... RIP.

10.07.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Svært rått og nakent X-Men-portrett!': Takk for fin anmeldelse.
Er Logan en av årets beste filmer?
Sjekk ut vår video om Topp 5 filmer til nå i 2017
https://www.youtube.com/watch?v=4bKI_1llvOI

28.06.2017 sier arild: Veldig trist i så ung alder! Men lungekreft er ikke å spøke med. R. I. P.

Wonder Woman (Utgivelse)

17.06.2017 sier Xenomorph: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Herlig fengende og smart Wonder Woman!': Meget bra film, en av de beste filmene fra DC Comics og Warner Brothers jeg har sett på lenge. Var på premieren i går.
14.06.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Herlig fengende og smart Wonder Woman!': Fin anmeldelse

Her er vår
https://www.youtube.com/watch?v=_wAL7JM0R1g

Twin Peaks (Utgivelse)

14.05.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Twin Peaks - Sesong 1': Takk for fin anmeldelse!!
Vi varmer opp til Twin Peaks med denne episke episoden!

Blir nye Twin Peaks bra??
https://www.youtube.com/watch?v=qYusHN5kT-o

11.05.2017 sier Pål Frostad: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Heftig variert fantasyaction': Håper denne er bedre enn forrige Kong Arthur-film :)
11.05.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Heftig variert fantasyaction': Fin anmeldelse
Hva er den beste Middelalderfilmen noensinne?
https://www.youtube.com/watch?v=0Qd1A7C6WVE

09.05.2017 sier arild: R.I.P.

26.04.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Spekket og høy underholdningsfaktor': Takk for fin anmeldelse!
Erganske enig
Hva er den beste Marvel-filmen ever?
https://www.youtube.com/watch?v=9TFG6BJMTW8

20.04.2017 sier Henning Dyngvold: www.henningdyngvold.com

Kammerpiken (Utgivelse)

06.04.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En filmatisk, intellektuell og estetisk stor opplevelse! ': Så bra du likte filmen! :)
06.04.2017 sier Jacob: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En filmatisk, intellektuell og estetisk stor opplevelse! ': Så denne i går og må si meg enig i alt du skriver. Veldig godt skrevet! Fantastisk uforutsigbar film og tiden flyr avgårde underveis :)

Sleeper (Utgivelse)

05.04.2017 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Fremtiden med samfunnshjernevask og husholdningsroboter': Jeg kan være enig i det. Digger Allen på sitt mest kreative :)
05.04.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Fremtiden med samfunnshjernevask og husholdningsroboter': Jeg synes disse gamle Woody Allen-komediene har en helt egen sjarm :)

Zootropolis (Utgivelse)

04.04.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Disney overrasker stort med denne godbiten av en klassiker!': Fantastisk.morsomt og helhetlig vellykka ja, e sjeldenhet.egentlig! :)

Kammerpiken (Utgivelse)

03.04.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En filmatisk, intellektuell og estetisk stor opplevelse! ': Den anbefales på det sterkeste, som du kanskje skjønner ;)
03.04.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En filmatisk, intellektuell og estetisk stor opplevelse! ': Dette er en av de filmene jeg har mest lyst til å se i år!
Veldig fin anmeldelse :)

29.03.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Dette bare må bli bra!

It Follows (Utgivelse)

20.03.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Geir Karlsen sin omtale 'Fårikål-effekten': Gleder meg selv til å se denne omigjen, kanskje den "forandrer" seg ja! :)

20.03.2017 sier Pål Frostad: Dette gleder jeg meg til!

16.03.2017 sier Ken Ove Pettersen: Takk for fin anmeldelse, her er vår filmanmeldelse av Skjønnheten og udyret

https://www.youtube.com/watch?v=62KbMtkA1j8

03.03.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på KrisM sin omtale 'Den beste Wolverine-filmen!': Så digg når filmer og regissører får gjøre slik de vil, og ikke må ødelegge en film grunnet aldersgrenser og andre begrensninger! :D

27.02.2017 sier Ken Ove Pettersen: Å her er vår reaction-video på skandalen

https://www.youtube.com/watch?v=_N82Suss6VE

Annie Hall (Utgivelse)

13.02.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Woody Allens beste film!': Høres bra ut som en inngangsfilm til Allens eldre filmografi. Har egentlig bare sett nyere Allen, og de har jo ikke bare vært komedier.

iBoy (Utgivelse)

09.02.2017 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Gutten som hacker mobiler med tankekraft': Jeg gleder meg til den dagen Netflix legger like mye ressurser i filmene som i seriene.

07.02.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Spesiell 'feel bad'-klassiker': Skal sees leser jeg! Var redd dette ble for mye "tørt" drama, men virker mer frisk enn som så ;)

Moonlight (Utgivelse)

05.02.2017 sier Jacob: Kommentar på Jacob sin omtale 'Naken og vakker oppvekstskildring': Ja eller jeg syntes for all del det er en fin og sterk film, men så vidt jeg vet er det bare Boyhood som har fått bedre kritikk etter år 2000. Så kanskje litt overdreven universal hyllest, for jeg vet ikke om det er den nest beste filmen siste 17 årene. Men ja den fortjener skryt! :) Blir spennende å høre hva du syntes om den?
03.02.2017 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Jacob sin omtale 'Naken og vakker oppvekstskildring': Virker som denne står til rosen den har fått i verden ja!

02.02.2017 sier Pål Frostad: En Dune-film med Arrival-regissøren er noe jeg gjerne skulle sett. Digger Dune-boken og det ufattelig kule universet som enda har til gjengjeld å skinne skikkelig på film.

Gold (Utgivelse)

02.02.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Ikke helt gull dette, knapt bronse faktisk.': Veldig fin anmeldelse,  dere er flinke.
Vi laget denne episoden til ære for Matthew Mcconaughey og Gold, check it out.
https://youtu.be/iond6L6F8hQ

Vaiana (Utgivelse)

02.02.2017 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Smellvakkert og delvis oppdatert fra Disney': Vi er relativt enige ser det ut til. Takk for fin anmeldelse.  Her er vår
Her er vår.
https://youtu.be/M7vJmMdbrhA

24.01.2017 sier arild: RIP Gordon Kaye!

Sesam Stasjon (Utgivelse)

15.01.2017 sier Simen Moa Borgen: husker dere  at alfa hvar med på en fødsel

11.01.2017 sier KitanoTo: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Svært underholdende og Star Wars-tro!': God anmeldelse av en overraskende underholdende film med kjent formel! Likte særlig godt scenen i slutten av filmen hvor Vader får være det uhyggelige monsteret han bør være.

04.01.2017 sier Ole Marius Repstad: @Tore: Godt å høre. :)
02.01.2017 sier Tore Andre Øyås: Impressive skrevet! :D Mye spennende her ja!

Alene Hjemme 3 (Utgivelse)

26.12.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'En ny gutt forsøker å legge feller for kriminelle': Da gruer jeg meg til film nummer 4 ;)
26.12.2016 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'En ny gutt forsøker å legge feller for kriminelle': 4'eren får riktignok denne filmen til å se ut som Citizen Kane :)
Jeg lurer også på om det finnes en eneste sjel på jorda som har tatt sjansen på 5'eren...

Fanny og Alexander (Utgivelse)

16.12.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Bergmans mesterverk trollbinder fremdeles!': Hyggelig! "Jordbærstedet" er en av mange Bergman-filmer som skal sees! :)
16.12.2016 sier ReidarsOfTheLostArk: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Bergmans mesterverk trollbinder fremdeles!': Dette er min favoritt av Bergman, sammen med Jordbærstedet :)
Flott anmeldelse!

Westworld (Utgivelse)

10.12.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Westworld - Sesong 1': Skal SÅ sees, over nyttår! ;D

30.11.2016 sier Mahamed Abdiqadir: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Kort og enkel, men sjarmerende og god på julestemning': now fackin

28.11.2016 sier Ken Ove Pettersen: We live in strange times :)

Hva er egentlig den beste julekalenderen på TV noensinne?

Vi har tatt diskusjonen i TV-Kampen!

https://www.youtube.com/watch?v=79siQ8uphXk

Stranger Things (Utgivelse)

08.11.2016 sier Jacob: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Stranger Things - Sesong 1 - Feteste Netflix-serien ever!': God anmeldelse! Ble også mektig imponert av denne. Stemningen, skuespillerne, det store rollegalleriet og musikken er som du sier helt rå.

Tonny (Utgivelse)

06.11.2016 sier arild: Jeg vet dette for jeg var tilstede ved innspillingen.
06.11.2016 sier arild: En av scenene er innspilt i Grefsenåsen, i fjellåpningen tvers over gamle Grefsenseteren som ikke lenger finnes.

Doctor Strange (Utgivelse)

04.11.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Herlig forfriskende om merkelig doktor!': Bra anmeldelse

Sjekk ut vår anmeldelse
https://www.youtube.com/watch?v=2R2lA9x-74Q

01.11.2016 sier Vannessa Hillary Claudia: Utestående. Kanskje den beste Laika film til dags dato (som er å si noe). 'Kubo' er spennende og bisarre og følelsesmessig resonans og morsom og strålende og ... andre superlativer. Det er bare flott. Det er flere fantastiske sekvenser og herlig verden-bygning som er nesten Midt-Earthian i omfang av japanske folkloristisk historiefortelling. Det er kanskje noen mindre uoverensstemmelser i å forklare Kubo magiske tilbøyeligheter og få "kontroll" av det, men det er lett å bølge av mot en fengslende fortelling som virkelig trekker mot fra tragedien. Selv i å skape og utvikle karakterene i filmen føles rikt innovativ - en pågående kjennetegn for Laika - og de skremmende øyeblikkene er det så mye mer i disse vakre, stemningsfulle verdener. Denne filmen var en jævla godbit. Sannsynligvis en av de øverste 2 eller 3 på året.

Lights Out (Utgivelse)

01.11.2016 sier Vannessa Hillary Claudia: Bello er en utmerket skuespiller og gjør Sofies kval troverdig, selv om hun ikke kan heve seg over materialet.
24.10.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på KrisM sin omtale 'Skremmende, men tom i handling': Nokså enig i dette! Men denne funka ikke så veldig for meg, mye grunnet det du sier om overdisponering av Diana fra start, over and over again det samme liksom.
Synes filmen forøvrig også oser for mye glatt studioproduksjon uten særpreg. Man leser liksom hele filmen steg for steg, bortsett fra et par småting.
Temmelig forglemmelig når filmen er ferdig.

Inferno (Utgivelse)

20.10.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Likner mer et tv-spill enn smart katastrofedrama': Fin anmeldelse, men ikke så positivt som vi håpet på. 
Sjekk ut vår episode som er laget til ære for Tom Hanks og Inferno
https://www.youtube.com/watch?v=t-QRpdgBPhw

Vikingane (Utgivelse)

20.10.2016 sier TacoTubz: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Vikingane - Sesong 1 - Sykt, komisk og underholdende': Må være lov å si at dette er noe av det bedre NRK har produsert av humor på lenge. Glitrende karakterer, bra dialoger, god historie. Sett alle 6 episodene 2 ganger, håper på sesong 2.

Penny Dreadful (Utgivelse)

15.10.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Geir Karlsen sin omtale 'Penny Dreadful - Sesong 1 & 2': Fantastisk serie, svært smakfull! :)

The Village (Utgivelse)

08.10.2016 sier elholio: Kommentar på Ole Marius Repstad sin omtale 'En av Shyamalans mer undervurderte filmer': Mitt største problem med Shyamalans avslutninger, er at jeg finner de utrolig forutsigbare. Det stemmer det som blir beskrevet i anmeldelsen; at han bestreber å lage overraskende avslutninger i filmene sine. Men avslutningene går altfor mye utover resten. Mulig jeg banner i kirka nå, men The sixth sense fremstår for meg som en av de fårligste skrekkfilmene jeg har sett i mitt liv. Mulig jeg er forferdelig smart når det gjelder å gjennomskue filmer, noe jeg ikke selv påstår, men for meg er Shyamalans filmer en trakt som bare handler om avslutninger. Når så filmorgasmen har kommet, blir det ingen tid til å nyte den før rulleteksten ruller over skjermen. 

Det samme kunne gjeldt for The village første gang jeg så den da den kom. Filmen, altså fremhevet som monsterfilm, gjorde meg kanskje litt skuffet over mangelen på monstre, men her syntes jeg hele filmen levde for seg selv. Som anmelder påpeker, så hadde ikke slutten vært nødvendig. Jeg gjennomskuet denne også, men det gjorde ingenting denne gangen. En helt grei spenningsromanse dette, som jeg helt klart vil anbefale over alle filmene til Shyamalan. 

Trollsyn (Utgivelse)

05.10.2016 sier Pål Frostad: Jeg likte denne filmen jeg også, men ikke like godt som deg. Fotoet var skikkelig flott og naturen helt nydelig, men det ble for lite som skjedde for min del i filmen til at jeg skulle omfavne den helt. Men absolutt severdig :)
21.09.2016 sier Mrlee70: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Sagnet om Jostedalsrypa': TROLLSYN er ute på DVD i Tsjekkia, og kan skaffes derfra. Fikk et eksemplar i posten i går, og bildet er i hvertfall tusen ganger bedre enn den begredelige VHS-rip`en som ligger på YouTube. Jeg liker denne filmen veldig godt. Det er fantastisk foto her, og musikken er likså fantastisk.

Julia Onsager-Steen gjør en veldig, veldig god jobb, som den lille jenta, Maren. Jeg liker også at filmen er såpass mystisk og stilfull som den er, med veldig levende kameraføring, den kommer inn på det overnaturlig/klarsyn/synskhet, det er spinnvilt vakker natur her, og det er lett å leve seg inn i Maren sin tilværelse, der ho forsøker som best ho kan å klare seg alene i fjellet. Ho er jo som andre unger, og forsøker å leke når ho kan, synger når ho er redd, og ja - man bryr seg så definitivt om henne.

Min score blir 9/10 eller 5/6. Denne filmen fortjener så definitivt en blu-ray release, så her MÅ norske distributører snart få ræva i gir.

Pieces (Utgivelse)

15.09.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Gjesteskribent sin omtale 'Du kødder ikke med folk som legger puslespill!': Haha, ja, denne må være svært nær en Politiskolen-parodi, uten egentlig å vite det selv! ;D

He Never Died (Utgivelse)

07.09.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Gjesteskribent sin omtale 'Følger ikke den faste Hollywood-malen': Interessant tittel som skal sees! :)

Cave (Utgivelse)

01.09.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Røft og pent trekantdrama under jorden': Bra anmeldelse
Her er vår
https://www.youtube.com/watch?v=XkriU1bFn1M

30.08.2016 sier arild: RIP!

Ip Man (Utgivelse)

24.08.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Filmen om livet til læremesteren til Bruce Lee': Du skal slippe å bli hudfletta Pål! ;D Har sett mange som elsker denne filmen, og de påfølgende i serien :)

20.08.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Fange i bunkersen til en ukjent mann': Kjempekult at denne ble såpasd uforutsigbar og digger måten sci fi er bygget inn i den ellers drama- og thrillerpegede historien!

Star Trek Beyond (Utgivelse)

18.08.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Karaktersterk og svært underholdende': Bra karakter! :)
Sjekk ut vår også
https://www.youtube.com/watch?v=Vg9j_bYckhA

02.08.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Hitchcocks James Bond-lignende film overbeviser': Fantastisk film dette ja, fikk lyst å se den igjen nå!! :D

12.07.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på KrisM sin omtale 'Nok er nok?': Dette virket ikke helt som Istid på høyden ;)

05.07.2016 sier Trond G.: Ganske pen og spretten jente. Vil gjerne ha henne tilbake på skjermen, fortrinnsvis Farmen. Hun godtar ikke facebook-forespørselen min.
05.07.2016 sier Goldengirl: Likte henne i Gullungene. Litt usikker på prestasjonen hennes i glassdukkene... Beyond Sleep var derimot AMAZING

Sensommer (Utgivelse)

04.07.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Et stilig og gjennomført norsk-fransk mysterium': Hei! Du, det er jeg faktisk kjempeenig i! Jeg tenkte det samme før jeg så filmen, og krysset fingrene for at dette ikke skulle bli nok en traust, tung og sær norsk produskjon. Så feil kan man ta :) Den er nok lit voksen, både i tematikk og stil, så for et ungt publikum treffer den nok ikke blink uansett, men for voksne som har levd litt så føltes den fabelaktig og dyktig helt igjennom. :)

Alt det vakre (Utgivelse)

01.07.2016 sier Lisa31: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Mye vakkert, og vondt, om parforhold': denne er så norsk at bare det er kjedelig. Ein drittfilm  vi klarte ikje sitte til sluten

Sensommer (Utgivelse)

01.07.2016 sier Lisa31: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Et stilig og gjennomført norsk-fransk mysterium': ser så kjedligt ut

25.06.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Mesterlig om livets teaterstykke': Oi, virker spennende, og.aldri faktisk hørt om før nå!

The Funhouse (Utgivelse)

15.06.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Gjesteskribent sin omtale 'Mareritt i spøkelseshuset': En absolutt 'skal se'-film dette! :)

The Gallows (Utgivelse)

05.06.2016 sier Lisa31: Ikje min typ skrekk

Huset (Utgivelse)

05.06.2016 sier Lisa31: Kommentar på Gjesteskribent sin omtale 'Spøkelsesfilm med nazister': Litt kjedlig den er tysk. Ein god skrekkfilm fram til sluten.

Preacher (Utgivelse)

03.06.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Preacher - Sesong 1 - Ep: 01-04':
Hei Ken Ove
Jeg fikk tilsendt på mail en pressescreener av de fire første episodene gjennom et promoteringsselskap som heter iteo.
03.06.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Preacher - Sesong 1 - Ep: 01-04': hei,hvordan har dere fått tilgang til episode 1-4?
03.06.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Preacher - Sesong 1 - Ep: 01-04': Sjekk ut vårt Preacher aftershow basert på 1 episode
https://www.youtube.com/watch?v=MNRzIUCijDE

The Babadook (Utgivelse)

27.05.2016 sier Borger Østby: Kommentar på Gjesteskribent sin omtale 'Tar en uventet vending': Personlig så vil jeg si at Babadook og Sinister er de 2 beste grøsserne jeg har sett de siste 3 årene.. Jeg anbefaler ihvertfall denne, men skal du få mest mulig ut ifra filmen, så er det viktig at du skjønner hva den egentlig handler om.

Charlies Tante (Utgivelse)

15.05.2016 sier Daniel Myrvold: Komedien Charleys Tante skal komme på dvd

Sesam Stasjon (Utgivelse)

08.05.2016 sier Pål Frostad: Kun informasjon om serier og film på filmfront :)
07.05.2016 sier Simen Moa Borgen: Er dete episoder  fra serien ???

Malteserfalken (Utgivelse)

07.05.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Filmhistoriens første Film-Noir': Skal sees! :)

Hardcore (Utgivelse)

02.05.2016 sier Takeshifjes: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'En genistrek av en actionvoldsorgie!': Satte også stor pris på dette adrenalinkicket av en film. Tror den fikk mye igjen for at volden var såpass rå, i enkelte sekvenser nesten vond (for i de påfølgene minuttene å bli dratt ut i det komiske). Her hjalp både bilderealismen og at handlingen var lagt til Moskva, hvor denne volden av forskjellige grunner føles mer virkelighetsnær (tenk referansen til solgte balltre og faktiske problemer med
hatkriminalitet). Blandingen av dette ubehaget og den underholdende voldsfarsen gjør filmen mer vital. Men det er også litt betenkelig

01.05.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Godt og gjennomarbeidet om heltesplittelse!': Kan være enig i det! :D
30.04.2016 sier Moviefreak: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Godt og gjennomarbeidet om heltesplittelse!': Fantastisk film! helt klart marvels beste så langt.
30.04.2016 sier Moviefreak: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Godt og gjennomarbeidet om heltesplittelse!':

Jungelboken (Utgivelse)

28.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Så bra du likte den! :D Jeg vil se den igjen kjenner jeg! :)
26.04.2016 sier Jacob: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Måtte nesten se denne etter at du trillet sekser på terningen. Fantastisk fin film. CGI på sitt beste, men likevel menneskeligheten til Mowgli (topp spilt av han unge) som gjør at dette blir en varm og fin film. Bra tempo og likte at avslutningen ikke var over the top eller alt for lang. Bra tips! :)

hallojulie (Bruker)

25.04.2016 sier Pål Frostad: Velkommen til Filmfront, HalloJulie!
25.04.2016 sier hallojulie: hallo

Critters (Utgivelse)

24.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Vokser underholdningsmessig med hvert gjennomsyn': Hmmm... kanskje noe jeg skulle ha sett nærmere på...! :D

The Flintstones (Utgivelse)

18.04.2016 sier Pål Frostad: Kommentar på Geir Sviske sin omtale 'Strålende visuelt, god Goodman, men slett manusarbeid': Denne filmen husker jeg at jeg hadde lyst å se da den kom, men fikk aldri fingeren ut. Likte omtalen din og lurer på om du kunne tenke deg å bli fast anmelder for filmfront? Ta kontakt om dette virker forlokkende.

Jungelboken (Utgivelse)

14.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Hehe, så bra! Morsomt å høre på dere! :D
14.04.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': OIOi, 6er faktisk. Vi har slutten med 6 terningsystemet og gått over til 10er systemet.
Sjekk vår anmeldelse
https://www.youtube.com/watch?v=XZhr3f_FP2c

13.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Pål Frostad sin omtale 'Herlig om en film å bli glad i': Fantastisk film! DiCaprio skulle jo hatt Oscaren allerede her, for det er jo helt utrolig troverdig skuespill!
 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk