Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker Cookies for å tilby en bedre brukeropplevelse og for å holde en statistikk for siden via Google Analytics.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Filmfronts brukervilkår

- Info om Filmfronts håndtering av dine brukerdata

Filmfronthjelp

- Markere filmer som sett
- Gi terningkast
- Din filmsamling
- Din Ønskeliste
- Skrive filmomtale


Markere filmer som sett

For å markere filmer som sett må du være logget inn. Du finner filmer som du har sett ved å trykke deg rundt på siden eller søke på filmer i søkefeltet. Du markerer som sett med å trykke på knappen () eller trykke på et hvilket som helst terningkast på siden (stort eller lite). Da får du opp en liten meny der du både kan avgi terningkast og markere som sett.

Når du gir terningkast på filmer markerer du filmen som sett samtidig. For å holde rede på hvilke du har sett og ikke, finner du knappen () på høyresiden i søk på TV-serier og filmer på de filmene du ikke har markert som sett.
Marker filmer som sett
Oversikten over hvilke filmer du har sett finner du på profilen (på brukermenyen øverst til høyre velger du 'Vi profil') din:
Liste over filmer sett
Trykk på linken der det står spesifisert hvor mange filmer du har sett så får du opp alle filmene og seriene du har sett.


Gi terningkast

For å gi terningkast til filmer og aktører må du være logget inn. Du finner filmer og aktører som du vil gi terningkast til ved å søke eller å trykke deg rundt på siden. Du gir terningkast ved å trykke på et hvilket som helst av terningkastene på siden (stort eller lite) eller linken [Stem] som du finner i alle lister og søk. Da får du opp en liten meny der du avgir terningkast. Når du gir terningkast på filmer markerer du filmen som sett samtidig. (Se også det første bilde på 'Markere filmer som sett')

For filmer og aktører som ikke har fått et terningkast står er det et spørsmålstegn istedet for terningkast man trykker på (Man kan selvsagt også trykke på linken [Stem]). For å holde rede på hvilke du har stemt på og ikke, finner du linken [Stem] på høyresiden i søk på personer og TV-serier og filmer på de du ikke har stemt på. Gi terningkast


Din filmsamling

Filmfront tilbyr deg å kunne ha oversikt over hvilke filmer og TV-serier du har i filmsamlingen din. Du må være bruker og logget inn for å kunne benytte deg av denne tjenesten. Filmsamlingen din finner du ved å gå inn på brukermenyen øverst til høyre og velge valget 'Vis filmsamling'. For å legge til en film eller serie trykk på 'Legg til eksemplar'. Da får du opp dette bildet:
Legg til eksemplar i filmsamling
Tilleggsinformasjon kan du bruke til alt du vil. Det kan være for å markere filmer som utlånt om det er det du vil, beskrive soner på DVD og Blu-Ray eller beskrive hvilken utgave eksemplaret har som eksempelvis 'Samleboks' eller 'Special edition'. For å søke etter denne informasjonen du legger inn der kan du bruke feltet 'Søk i filmsamlingen'.
Om du ønsker å dele filmsamlingen med noen, kan du gå til profilen din (på brukermenyen øverst til høyre velger du 'Vi profil') og dele med dem. Alle du har delt med har tilgang til filmsamlingen din. Dette gjør du her:
Del filmsamligen din med venner


Din ønskeliste

Filmfront tilbyr deg å kunne holde oversikt over hvilke filmer og TV-serier du ønsker deg. Du må være bruker og logget inn for å kunne benytte deg av denne tjenesten. Ønskelisten din finner du ved å gå inn på brukermenyen øverst til høyre og velge valget 'Vis ønskeliste'. For å legge til en film eller serie trykk på 'Legg til ønske'. Da får du opp dette bildet:
Legg til ønske i ønskelisten
Tilleggsinformasjon kan du bruke til alt du vil. Det kan være for å markere hvilket eksemplar du ønsker eller noe annet du vil spesifisere. For å søke etter denne informasjonen du legger inn der kan du bruke feltet 'Søk i filmsamlingen'.
Om du ønsker å dele ønskelisten med noen, kan du gå til profilen din (på brukermenyen øverst til høyre velger du 'Vi profil') og dele med dem. Alle du har delt med har tilgang til filmsamlingen din. Dette gjør du her:
Del ønskelisten din med venner


Skrive filmomtale

For å skive filmanmeldelser må du ha en bruker og være logget inn. For å anmelde en film må du søke opp en film og deretter trykke inn på den. Inne på en film eller serie finner du en link under overskriften 'Omtaler':
Legg til filmanmeldelse
Hvis du tenker å skrive anmeldelse av en sesong av en TV-serie, søker og klikker du deg bare inn på TV-serien og skriver du sesong i tittelen som blir overskriften til filmomtalen (Eksempel: 'Sopranos - Sesong 1: Super mafiaserie!').
Når du trykker på linken 'Skriv en ny omtale' eller 'Skriv den første omtalen'. Da kommer du til dette bildet: Legg til filmanmeldelse
For å skrive anmeldelsen klikker du på feltene 'Tittel' for å fylle inn en tittel, 'Introduskjonstekst' for å skrive innledningen i filmomtalen, 'Omtaletekst' for å skrive resten av anmeldelsen din.
Du må også fylle inn karakteren som du setter på omtalen din i nedtreksboksen med etiketten 'Karakter'.
Om du ikke vet helt hva du skal skrive om finner du hjelp til å skrive en anmeldelse på den høyre siden ved siden av omtalen med tittelen 'Hjelp til omtaleskriving'.
Hvis du allerede har skrevet en anmeldelse et annet sted kan du lime den inn i feltene under. Da bruker klikker du på feltet og bruker hurtigtasten ctrl+v for å lime inn teksten.

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk