Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES

Filmfront.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi en bedre brukeropplevelse. Se link over for hva informasjonskapsler brukes til.
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Anmeldelse av Pøbler, norsk dokumentar fra 2015

Dokumentar Spilletid: 91 minutter Aldersgrense: 9 år

Trailere

Pøbler - Trailer 04.08.2015

Omtalespalte: Festival: Den norske filmfestivalen

Dette er en festivalomtale fra Den norske filmfestivalen.

Les flere festival-anmeldelser her

Treffer deg midt i leveren

[Skrevet av: cme79, Dato: 17.08.2015]

Kari Anne Moe er og forblir Norges beste Dokumentarfilmregissør i mine øyne. Etter den fantastiske filmen 'Til ungdommen', er hun tilbake med dokumentarfilmen Pøbler.

Annonse:

Her får vi gleden av å se unge kvinner og menn som har falt utenfor den vanlige norske 'livslinjen'. Vi blir med dem når de skal forsøke å finne jobb gjennom prosjektet Pøbler.

En av dem vi følger er Jan Olav. Hans liv har ikke alltid vært lett. Det viser seg at Jan Olav lider av både sinne og kraftig dysleksi. Jan Olav åpner seg for alle og griper deg på alle måter. Hans fantastiske personlige historie blir formidlet på lerret.

Hva skal disse unge menneskene gjøre selv for å finne seg en jobb? Vil de få anerkjennelse for de gjør noe godt? Vil de klare å fullføre programmet uten å bli kastet ut? Gjennom filmen får du litt av svaret tiden vil vise resten.

Pøbler er en fantastisk film på alle måter. Selv du som synes 'Til ungdommen' var en flott film, kommer du til å elske det du får levert i Pøbler. Filmen anbefales for alle å se, den vil treffe deg midt i leveren. Fra mitt ståsted var jeg veldig fornøyd med filmen. Jeg tror den kommer til å bli en stor slager når den premierer på norske kinoer 21. august 2015.

Kan også legge til at det så ut som folket likte det de så. Ved visningen i Haugesund stile også Kronprins Håkon. Hele kinosalen var helt smekkfull.

Skrevet av: Cato ML Ekrene

Se om dokumentar er på streaming:

Les også anmeldelser av andre filmer med samme regissør:
- Til ungdommen - Unik dokumentar om engasjert ungdom

Les også andre anmeldelser av utgivelse:
- Medrivende ungdomsskjebner i enkelt format

Trailer eller filmklipp:

Språk:

Norsk

Medvirkende

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES