Vi befinner oss på 50-tallet. Frank og April er dratt fra hverandre i forholdet sitt. Frank har en dame på si. Men de forsøker å flykte fra deres kjedelig hverdagsliv i Revolutionary Road og drar til Europa. Men ting begynner å skje som stikker kjepper i hjulene for deres ideelle planer...
Livet er ikke så lett alltid og særlig i et moderne forhold. Frank på sin side har en jobb han ikke liker, og prøver å krydre hverdagen med en dame han ikke bryr seg spesielt om. Det er da April kommer med ideen om å reise til Paris å begynne på nytt i forholdet deres. Begge blir enig om at dette er en god ting å satse på.
Dette er en meget komplisert film med mange hverdagstraumaer. Filmen er ikke av den muntreste sorten, men har en god verdi på det dramamessige. Castingen i filmen er en gjenforening av Titanic med Leonardo DiCaprio, Kate Winslet og Kathy Bates. Skuespillerprestasjonene er veldig gode i denne vanskelige filmen for en skuespiller.
Filmen har en del interessante sider ved seg men jeg vil ikke anbefale denne filmen til den sarte sjel.
BBC Films, Neal Street Productions, Evamere Entertainment