Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES

Filmfront.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi en bedre brukeropplevelse. Se link over for hva informasjonskapsler brukes til.
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Anmeldelse av Wild Things: Foursome, amerikansk film fra 2010

Drama, Thriller Spilletid: 88 minutter

Omtalespalte: B-film

Dette er en omtalespalte der vi trekker frem B-filmer. B-filmer fra det store havet av titler. Det kan være alt fra B-filmer som er laget fra baksiden av garasjen til Hollywoodprofilene til kreativt skrapfilm.
Les flere spalteomtaler: B-film

Nye ville forviklinger i fjerde omgang

[Skrevet av: Pål Frostad, Dato: 12.07.2019]

Carson Wheetly er en velstående og bortskjemt 20-åring som er sønn av millionær NASCAR bilfører Ted Wheetly. Carson hater sin far som han mener kunne ha drept sin mor et år tidligere for å arve hennes penger. 20-åringen finner seg oppslukt i et spill av forførelse, grådighet og drap etter en rastløs natt med tre vakre kvinner. Disse kvinnene er kjæresten Rachel Thomas, hennes skolevenninne Brandi Cox og en lokal kvinne ved navn Linda Dobson.

Men etter denne fuktige natten gir kvinnene Carson en voldtektsanklage som gjør at han blir arrestert. Linda dropper anklagen etter at et stort kontantoppgjør og forlater byen. Rachel dropper også voldtektsakten, men Brandi fortsetter å insistere på at Carson tvang seg på henne.

Noen dager senere dør Ted under et løp, og politiet blir involvert. Teds advokat, George Stuben, kunngjør under behandlingen av testamentet at Carson ikke kan arve Teds penger og eiendom før han blir 30 eller gifter seg. Men nå begynner ting å bli virkelig kompliserte og alle er et hårsbredd fra å lukte penger på bok, men hvem trekker det lengste strået?

Annonse:

Dette er den fjerde filmen i Wild Things-serien. Der den første filmen var en A-film, er nivået virkelig sunket litt i oppfølgerne. Alt er laget som en b-film med bortimot bare ukjente navn på plakaten. Filmen åpner ved sjøen der to båter møtes ved en kai. Det blir selvsagt et båtrace ut av dette der hovedpersonen blir introdusert. Og nettopp denne begynnelsen skiller seg litt ut fra de foregående filmene, men uten å klare å imponere noe særlig av den grunn.

Historien er ikke så viktig i disse filmene, siden alt viser seg å henge sammen annerledes enn det man først tror uansett. Filmskaperne har det med vane å lure deg som seer mest mulig. Dette gjøres på en vanlig måte i denne filmen med å komme med flere og flere tvister underveis der rollefigurene viser seg å ha en annen agenda enn de først viser. Du lukter en del av tvistene før de kommer her også, men i min bok var denne filmen litt mer gjennomarbeidet enn film nummer to og tre.

Den fjerde filmen i serien er også det man kan beskrives som en erotisk thriller, og det blir med det noen nakenscener med klining i dusjen og det som hører med. Men føler at disse scenene bare er med fordi de må presse inn slikt for å selge filmen. Det samme kan dog sies om handlingsuppen. Det er derfor en smal trøst å se hvordan dette virkelig går, selv om jeg lurer på hvem som er hvem og hvilke roller alle har i dette pengekjøret. I tillegg er dette litt som en skrekkfilm at det er gøy å tippe hvem som blir igjen til slutt. Scenene etter rulleteksten forklarer mer av det som skjer her. Det gjør at de scenene faktisk er vits i å se.

Konklusjon
Dette er en helt ok film å se, men ikke så mye mer enn det. Filmen har en forglemmelig regi av Andy Hurst, som også gav oss manuset til den andre filmen i serien. I forhold til første film, har dette lite å stille opp med, men jeg synes filmen føles friskere enn de to foregående, selv om det er snakk om ørsmå variasjoner. Det gjør at jeg er litt i tvil om filmen fortjener en sterk toer eller en sylsvak treer på terningen, men i ettertid føler jeg vel ikke at filmen kan få mer enn to på terningen, da dette ikke er en film som har satt noe særlig spor i meg på noen som helst måte, og det er mange b-filmer som er langt bedre enn dette og skiller seg mer ut i mengden.

Terningkast: 2+

Se om film er på streaming:

Les også anmeldelser i samme filmserie:
- Wild Things: Diamonds in the Rough - Kampen om diamantene...
- Wild Things 2 - Ny omgang lurendreier for å stikke av med penger
- Wild Things - Kampen om pengene...

Diskusjon

Språk:

Engelsk

Medvirkende

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES