Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.

Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Anmeldelse av Snabba Cash - Sesong 2, svensk tv-serie fra 2022

Action, Kriminal, Thriller, Drama

Omtalespalte: Streaming

Filmfront forsøker å gi deg overblikk i det enorme streaming-tilbudet. Filmfront anmelder stort og smått av det som kommer av filmer og TV-serier på streaming.
Les flere spalteomtaler: Streaming
Underspalter:
- TV-Serie / Sesong - Les flere.

Snabba Cash - Sesong 2: Kortanmeldelse

[Skrevet av: Lars-Erik Lie, Dato: 04.09.2023]

Evin Ahmad spiller Leya, ei smart dame, som er god i business, men som også har familie og venner som er tungt involvert i gjengkriminalitet. Leya finner ut at sjefen hennes på jobben forsøker å lure henne til å ta over hovedansvaret for et firma dem begge jobber med, fordi den svenske varianten av Økokrim visstnok driver og leter etter litt snusk der. Leya finner etter hvert ut av dette, får litt panikk og så får ho hjelp fra en kriminell bekjent, som kan sende de tvilsomme pengene i firmaet, ut på en evig runde rundt jorda, fra bank til bank, så dem til slutt blir usporbare. Problemet er bare at han karen gjerne vil at Leya skal gjøre han en tjeneste tilbake, nemlig close en deal med et narkokartell fra Sør-Amerika. Og dermed er Leya ute på veeldig dypt vann....

Drar i gang sesong 2 av serien, SNABBA CASH, som ligger på Netflix.

Sesong to leverte varene den og ja. Jeg ga jo en skyhøy score på sesong 1, med hele 9/10. Det er ikke langt unna samme scoren nå heller, kanskje 8,5/10. Det er uansett veldig bra saker der her, og svenskene virkelig KAN denne typen serier.

Serien SNABBA CASH, er basert på de tre filmene med samme navn, men dette er en serie som ikke har noe med filmene å gjøre, annet enn i selve navnet, og denne serien her står veeldig fint på egne bein.

Dette er knallbra saker! Se den!!

Les også anmeldelser i samme filmserie:
- Snabba Cash 3: Livet Deluxe - Grei trilogi-slutt

Språk:

Svensk

Medvirkende

Profilerte anmeldelser

«The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk