Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.


|
Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast
 
 

Anmeldelse av Attack of the Adult Babies, engelsk (britisk) film fra 2017

Grøsser Spilletid: 84 minutter

Omtalespalte: B-film

Dette er en omtalespalte der vi trekker frem B-filmer. B-filmer fra det store havet av titler. Det kan være alt fra B-filmer som er laget fra baksiden av garasjen til Hollywoodprofilene til kreativt skrapfilm.
Les flere spalteomtaler: B-film

Kortanmeldelse: Kunne gått enda lengre

[Skrevet av: Lars-Erik Lie, Dato: 16.09.2023]

Vi følger George og hans kone Sandra som sammen med sine to barn Tim og Kim koser seg hjemme en sen kveld. Plutselig braser to østeuropiske keltringer inn og tar George som gissel og krever at de andre henter noe fra et herskapshus på landet. George har selv icenesatt dette. De tre andre bryter seg inn i herskapshuset. Men det de ikke vet er at der holder en gruppe menn har på å kle seg ut med bleier mens en gruppe innleide kvinner spiller sykepleier for dem. Det hele kommer raskt ut av kontroll da det er bestemt at alle sykepleiere og inntrengere må drepes...

Kveldens underholdning blir ATTACK OF THE ADULT BABIES. På en blu-ray fra Nucleus Films.

Premissene for denne filmen er jo kule, en fet tittel og bare det å lage en film om "adult babies" bringer jo hen muligheten for masse sprø humor. Og ja, man får absolutt en hel del kølsvart og ramsalt humor her, en god del splatt og gore er det også, og det er absolutt morsomme scener her.

MEN, det er jo alltid et "men", og det er det her også, som film, totalt sett, så makter ikke ATTACK OF THE ADULT BABIES å lykkes helt. Den har en del kule ting (som nevnt), men totalen kunne vært bedre og mer gjennomført. Jeg føler også at dem kunne gått enda lengre og gjort filmen enda drøyere, for her er det mange muligheter til å gjøre det. Muligens er det budsjettet på kun 250 000 pund som setter begrensningene? Regien kunne nok også vært litt strammere, noen steder er skuespillet så som så, effektene blir tidvis middelmådige, humoren blir litt platt noen steder osv.

Så jeg er litt todelt her, jeg liker flere av elementene i filmen, galskapen osv., men gjennomførelsen kunne vært bedre. Totalt sett blir det en score på 5,5/10 på ATTACK OF THE ADULT BABIES.


Diskusjon

Les mer om filmen
Gjennomsnittskarakter:
(2,3 av 6 - 2 stemmer)

Kritikker i media

  • Attack of the Adult Babies
  • Moriareviews.com

Land:

Storbritannia

Språk:

Engelsk

Medvirkende

Profilerte anmeldelser

 

«The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

   Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk