14.09.2009 sier Andreas Strømmen: Alle tidsreiser er ulogiske. :p Siden bare en liten forandring i fortiden, kan forandre en hel del i framtiden. :) (Kan da tenke litt tilbake på filmen Sound of thunder, der noen mennesker reiser tilbake i tid, som en attraksjon, bare ingenting forandres - men etter en liten fatal hendelse, der et insekt dør, forandres fremtiden til det katastrofale)
13.09.2009 sier Pål Frostad: Det har du rett i. Men så er da tidsreiser litt ulogisk i utgangspunktet også da :)
13.09.2009 sier Andreas Strømmen: Men en og samme person, kan ikke være født fra forskjellige personer.
13.09.2009 sier Pål Frostad: Har lurt litt på dette selv. Jeg tror John Connor nok er født fra før av, men da under vanlige forhold. Men med en gang maskinene sender en terminator tilbake i tiden messer det opp ganske mye, og må John Connor i framtiden ty til andre midler for å framdeles være født.
13.09.2009 sier Andreas Strømmen: Det er en ting jeg undrer meg over.. I denne filmen sier Connor til T1, at faren hans kom fra fremtiden, og at det var Connor som sendte ham... Det jeg da undrer på; Hvordan i svarte kan en som ikke ha blitt født, i fremtiden sende sin egen far tilbake til fortiden, for å gjøre moren gravid?
Filmfans burde vel satt seg dette spørsmålet, og gravd litt dypere. Jeg for min del likte Terminator-filmene, fram til jeg satte meg litt inn i dem, ihvertfall den 3...