Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
Drama, Romantikk, Sci-Fi | Amerikansk | Spilletid: 99 minutter | Aldersgrense: 11 år
Handling: George Clooney i Steven Soderberghs nyinnspilling av klassikeren fra 1972.
Om bord på en ensom romstasjon som går i bane rundt en mystisk planet opplever det livredde mannskapet en serie merkelige fenomener, som spøkelser fra fortiden som for nytt liv. Og når psykologen Chris Kelvin (Clooney) ankommer for å etterforske saken, står han overfor en kraft hinsides alle fantasier som kan ha nøkkelen til menneskehetens største drømmer... eller verste mareritt. I andre roller ser vi Natascha McElhone og Jeremy Davies, og Solaris er "nesten ufattelig" (Rolling Stone) Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
(3,7 av 6 | 6,1 av 10 | 31 stemmer)
5835 plass av 10190 på filmlisten (42,74%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (20 kritikker)