Stargate SG-1, tv-serie fra 1997
Action, Eventyr, Sci-Fi, Drama | Amerikansk | Spilletid: 44 minutter | Aldersgrense: 11 år
Andre titler
Stargate SG-1 [Fransk], I pyli tou sympantos [Gresk], Yildiz Gecidi YG-1 [Tyrkisk], Stargate Command [Engelsk], Stargåte SG-1 [Engelsk], Tähtiportti [Finsk], Stargate: SG-1 [Engelsk]
Nøkkelord
Romvesen |
Handling: Stjerneportalene er hemmelige, intergalaktiske portaler som ble utviklet av en urgammel sivilisasjon for millioner av år siden. De kan knytte planeter fra andre solsystemer sammen med vår og er altså en port til andre kloder og dimensjoner. USAs flyvåpen setter sammen et lag ledet av oberst Jack O’ Neill (Richard D. Anderson fra ”MacGyver”) som skal ut på intergalaktiske fredsoppdrag. Sammen kjemper de for fred og rettferdighet i hele universet. Stargate er en av tidenes mest avholdte science-fictionserier og har millioner av tilhengere rundt om i verden. Første sesong byr på mengder av fantastiske spesialeffekter, action og mystikk! Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
Filmfrontrating:
(3,4 av 6 | 5,6 av 10 | 15 stemmer)
Kritikere: (2,1 av 6 | 3,5 av 10 | )
Brukere: (4,8 av 6 | 7,9 av 10 | )
Filmdatabaser: (6 av 6 | 10 av 10 | )
1422 plass av 1879 på TV-serielisten (24,32%)
Klikk eller trykk for å vise kritikker (5 kritikker)
Sist oppdatert: 2015-02-15 -
Stargate SG-1
Filmz.dk
The New York Times
Variety
Washington Post
- Andre filmdatabaser:
Tips om manglende kritikk:
Se om tv-serie er på streaming:
Kanaler (TV / Streaming)
Viasat 4
Hierarki
Premieredatoer i Utlandet
10-03-1998 DVD/Blu-Ray Nederland, 27-07-1997 TV-premiere USA, 01-06-1999 TV-premiere Finland, 24-02-1998 TV-premiere Irland, 03-12-1997 TV-premiere Australia
Relaterte filmer

3,4 av 6 /
5,6 av 10 - 15 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Jurassic World: Dominion»
«The Banshees of Inisherin»