Monty Pythons meningen med livet (Monty Python's The Meaning of Life), film fra 1983, Regi: Terry Jones, Terry Gilliam
Komedie | Engelsk (Britisk) | Spilletid: 107 minutter | Aldersgrense: 15 år
Nøkkelord
Død |Filosofi |Katolsk |Sort Komedie |
Handling: Filmen åpner med en forfilm. Alt begynner i London i 1983, da England var i nedgangstider, og eldre mennesker sliter som slaver på kontoret for et forsikringsfirma. Etter at en av de eldre karene får sparken gjøres det opprør og låser sine ledere inn i safen og får noen til å gå planken. Og de bevæpner seg og letter anker på forretningsbygget og seiler ut på finanshavet som pirater på jakt etter store internasjonale storfirmaer å plyndre. Vi får stor variasjon i hva Monty Python serverer oss og dette er bare starten på galskapen... [ Hentet fra en Filmfrontanmeldelse ] Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
Filmfrontrating:
(4,7 av 6 | 7,9 av 10 | 25 stemmer)
Kritikere: (4,8 av 6 | 8,1 av 10 | )
Brukere: (4,6 av 6 | 7,7 av 10 | )
Filmdatabaser: (5 av 6 | 8,3 av 10 | )
1267 plass av 10586 på filmlisten (88,04%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (10 kritikker)
Sist oppdatert: 2021-04-22 -
arilabra.com
Filmdagbok.no
- Andre filmdatabaser:
Tips om manglende kritikk:
Se om film er på streaming:
Omtaler / Anmeldelser
Premieredatoer i Norge
29-08-1983 Kinopremiere
Life Of Brian [1979] |
Monty Python og ridderne av det runde bord (Monty Python And The Holy Grail) [1975] |
Monty Python's And Now for Something Completely Different [1971] |
Monty Python's Flying Circus [1969] |
Regi
Regissør for animasjon og spesialsekvensen
Medvirkende
Fisk / Harry Blackitt / Wymer / Hordern / General / Forteller / Doktor Livingstone / Eric / Coles / Formann / Flere roller
Fisk / Doktor Spenser / Humphrey Williams / Stammer / Ainsworth / Med flere roller
Fisk / Walters / Zulu annonsør / M'Lady Joeline / Herr Brown / Howard Katzenberg / Window Washer
Fisk / Sanger / Herr Moore / Fru Blackitt / Watson / Atkison / Perkins / Flere roller
Fisk / Mor / Prest / Biggs / Sersjant / Flere roller
Fisk / Herr Pycroft / Far / Forteller / Chaplain / Carter / Spadger / Sersjantmajor / Flere roller
Middagsetende Howard, fisken
Filmcrew & annet
Fra: 'Toccata and Fugue in D minor BWV 565'
Gjennomsnittskarakter:

4,7 av 6 /
7,9 av 10 - 25 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Shazam! Fury of the Gods»
«All Quiet on the Western Front»