Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
The Incredible Hulk, film fra 2008, Regi: Louis Leterrier
Action, Fantasi, Sci-Fi | Amerikansk | Spilletid: 114 minutter
Handling: Vi følger vitenskapsmannen Bruce Banner i sin desperate jakter på en kur for gamma strålingen som har forgiftet ham og frigitt det ukontrollerbare raseriet inne i ham: Hulken.
Banner har levd på skyggesiden – avskåret fra et normalt liv og ikke minst kvinnen han elsker, Dr. Elizabeth ”Betty” Ross. Han lever som en flyktning for å unngå sin erkefiende, General Thaddeus ”Thunderbolt” Ross, og hans besatte jakt. Banner vet at han alltid har Generalens store militærapparat kun noen få skritt bak seg og at de ønsker å fange ham for å brutalt utnytte hans krefter. Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
(3,9 av 6 | 6,4 av 10 | 43 stemmer)
4776 plass av 9930 på filmlisten (51,91%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (26 kritikker)