Les hele
Handling: De gales hus er et vanvittig drama. 'Jeg er Aina. Jeg har det ikke så bra. Livet var fint før, det var det. Men det tok slutt, det fine altså. Så jeg kastet meg gjennom et utstillingsvindu. Og så våknet jeg opp på den andre siden, her på Varden. Her er det ikke akkurat som utenfor, det skal være sikkert og visst. Folk er sprut gærne. Problemet mitt er at jeg ikke helt skjønner vitsen med å være her. Bortsett fra Stetson, da. Han gjør livet litt bedre. Og Odin. Og Moffa og Maria. Og Engelen. Men bortsett fra dem er det ikke så mye å leve for. Ålreit, kanskje Freiner. Og Hedda. Og Stormsenteret og Tussi og Formel og Ruben og Jørgen og Zoran. De krydrer i hvert fall tilværelsen, kan man si.'
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

4,1 av 6 | 6,8 av 10 | 52 stemmer)
3958 plass av 10190 på filmlisten (61,17%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (18 kritikker)
Sist oppdatert: 2021-04-19 -
Trailer - 03.09.2008
Priser
2 Amanda-nominasjoner
Vis priser
- 2009 Amanda Beste scenografi/produksjonsdesign (nominert)
- 2009 Amanda Beste kvinnelige birolle (nominert)
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Skrevet bok: De gales hus
Diskusjon
13.04.2010 sier Aylar Von Kuklinski: Helt grei film, verken spessielt dårlig eller spessielt bra ;) Gir den en firer.
29.12.2009 sier Pål Frostad: Bra omtale. Enig med deg om at det mangler det et eller annet for å få dette til å virkelig glimre.
Gjennomsnittskarakter:

4,1 av 6 /
6,8 av 10 - 52 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Downton Abbey: En ny æra»
«The Unbearable Weight of Massive Talent»
«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»
«Star Trek: Strange New Worlds»