Les hele
Handling: Det er vansklig å være ni! Og enda vansklige er det å tilbringe julen hos pappa (Jason Beghe) på godeste til hans nye kjæreste Natalie (Joanna Going), selv om det er fullt av alt det høyteknoligiske utstyret en gytt kan ønske seg! Med denne julen er Kevin (Michael Weinberg) igjen i store vansker, og det er også Marv (French Stewart) og hans medhjelper (Missi Pyle), som har skumle planer! Med morsommere og mer høyteknologisk utstyr til kampen mot forbrytere enn noen gang før kan Kevin kansje omsider legge disse skurkene på is for godt, og samtidig føre foreldrene sammen igjen. Det hele blir en hysterisk morsom komedie for hele familien vi likte!
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

1,3 av 6 | 2,2 av 10 | 25 stemmer)
10098 plass av 10191 på filmlisten (0,91%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (10 kritikker)
Sist oppdatert: 2017-12-10 -
AllTheColorsKenneth
AllTheColorsPål
- Andre filmdatabaser:
IMDB (2,5)
Rotten Tomatoes - publikum (2,4)
Tips om manglende kritikk:
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Diskusjon
12.12.2011 sier Pål Frostad: Hehe, må nesten få sett både denne og treeren i serien. Om noe er så elendig så er er det vel kanskje verdt å få med seg som ny bunnreferanse ;)
12.12.2011 sier Grotlo94: Verste filmen eg nokon gang har sett. Får vondt inn i meg når eg bare tenker på den!
Gjennomsnittskarakter:

1,3 av 6 /
2,2 av 10 - 25 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»
«Star Trek: Strange New Worlds»