Les hele
Handling: Gjennom seks ti-år følger vi fattiggutten Esteban Trueba som etter at han har tjent seg rik gifter seg med synske Clara. Sammen med Estebans søster, Ferula, flytter de nygifte ut til Estebans plantasje, Tres Marias. Der tyranniserer han arbeiderne sine og voldtar kvinnene. Sammen med Clara, får han datteren Blanca som vokser opp til å bli en sterk og selvstendig, ung kvinne. Esteban er involvert i politikken, på de konservatives side. Det sårer ham dypt når Blanca både følelsesmessig og politisk blir involvert i den revolusjonære aktivisten, Pedro. Han er villig til å gjøre hva som helst for å sette en stopper for forholdet.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

3,5 av 6 | 5,8 av 10 | 19 stemmer)
6268 plass av 9930 på filmlisten (36,88%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (18 kritikker)
Sist oppdatert: 2017-02-18 -
Chicago Sun-Times
Philadelphia Inquirer
Arbeiderbladet
- Andre filmdatabaser:
Rotten Tomatoes - publikum (7,2)
IMDB (6,9)
Rotten Tomatoes (2,9)
Tips om manglende kritikk:
Andre titler
A Casa dos Espíritos [Portugisisk], Åndernes hus [Dansk], La casa de los espíritus [Spansk], Das Geisterhaus [Tysk], Henkien talo [Finsk]
Premieredatoer i Norge
10-12-1993 Kinopremiere
Premieredatoer i Utlandet
17-12-1993 Kinopremiere Danmark, 14-01-1994 Kinopremiere Finland, 18-03-1994 Kinopremiere Storbritannia
Nøkkelord

USA, Tyskland, Danmark, Portugal
Språk
Engelsk, Spansk
Produksjonsselskap
Det Danske Filminstitutet, Eurimages, Neue Constantin Film, Spring Creek Productions, Costa do Castelo Filmes, House of Spirits Film
Profilerte anmeldelser
«Åstedet: Mysteriet på Cecil Hotel»