Les hele
Handling: Den entusiastiske, store og klumsete Po er det største Kung Fu-fan noensinne. Dette kommer ikke så godt med i hans jobb i familiens nudelrestaurant. Po sine drømmer blir til virkelighet da skjebnen velger ham til å oppfylle en eldgammel profeti, og han blir tatt opp i Kung Fu sin verden. Her trener han sammen med sine idoler - de legendariske kamsportkrigerne Tigress, Crane, Mantis, Viper og Monkey under ledelse av deres læremester Master Shifu. Men før de vet ordet av det, er den hevnfulle og farlige snø-leoparden Tai Lung på vei mot dem og nå er det er opp til Po å forsvare de andre mot trusselen. Kan han virkeliggjøre sine drømmer om å bli en Kung Fu mester? Po legger hele sin sjel og sin tyngde i oppgaven og den usannsynlige helten finner til slutt ut at hans største svakhet faktisk er hans største styrke.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

4,5 av 6 | 7,5 av 10 | 49 stemmer)
2166 plass av 9958 på filmlisten (78,26%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (33 kritikker)
Sist oppdatert: 2016-08-26 -
Trailer - 19.07.2008
Priser
1 Oscar-nominasjoner
Vis priser
- 2009 Oscar Beste animasjonsfilm (nominert)
Regi
Medvirkende
Kommandør Vachir (Stemme)
Kommandant Vachir (Stemme)
Crane og Alligator (Norsk stemme)
Zeng, Kaninkelner 2, Kunde og Shawbror (Norsk stemme)
Rev og Kaninjente (Norsk stemme)
Bandeleder (Norsk stemme)
Kaninkelner og Kaningutt (Norsk stemme)
Landsbymann (Norsk stemme)
Shawbror og Palassgås (Norsk stemme)
Palassgris (Norsk stemme)
Nesehorn Kommandør (Norsk stemme)
Palassgås (Norsk stemme) (Stemme)
Filmcrew & annet
Skrevet og synger "Kung Fu Fighting"
Musikkprodusent for "Kung Fu Fighting"
Diskusjon
23.07.2009 sier Aylar Von Kuklinski: Har nå sett denne på Blue Ray og syns filmen var KNALLBRA :) Terningkast 5!
02.07.2009 sier Pål Frostad: Synes filmen er litt populistisk, den serverer det den tror folket vil ha. Jeg skal inrømme at det er en del morro og fint å se på, men følte ikke den største underholdningen av denne filmen og det til tross for at jeg liker animasjonsfilmer godt.
02.07.2009 sier RoyaZ: Denne er ganske god underholdning , ja.
15.06.2009 sier Aylar Von Kuklinski: Vurderer å kjøpe denne på Blue Ray. Har ikke sett den, er den ambefalt?
19.09.2008 sier kjetil: Tror kanskje Pål har vært litt snill på stjernene her :) Det var en helt ok animasjonsfilm, men ikke noe mer enn det.
Gjennomsnittskarakter:

Engelsk, Norskdubbet
Produksjonsselskap
Pacific Data Images (PDI), DreamWorks Animation
Profilerte anmeldelser
«Zack Snyder's Justice League»
«It's a Mad Mad Mad Mad World»