Historien Om David Gale (The Life Of David Gale), film fra 2003, Regi: Alan Parker
Drama, Kriminal, Thriller | Amerikansk | Spilletid: 130 minutter | Aldersgrense: 15 år
Andre titler
Das Leben des David Gale [Tysk]
Handling: David Gale (Spacey) sitter på dødscellen for voldtekt og drap på sin beste venn, Constance (Linney). Det er tre dager til straffen skal fullbyrdes. En heldig journalist, Bitsey Bloom (Winslet), får audiens hos mannen, og vi får gjennom tilbakeblikk høre hans historie. Det merkelige med det hele er at David Gale er et prominent medlem av organisasjonen Deathwatch, hvis hovedmål er å avskaffe dødsstraff. Gale hevder han har havnet i denne situasjonen på grunn av en rekke uheldige omstendigheter. Bitsey vet ikke hva hun skal tro, og undersøker saken på egenhånd... [ Hentet fra en Filmfrontanmeldelse ] Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
Filmfrontrating:
(4,3 av 6 | 7,2 av 10 | 22 stemmer)
Kritikere: (4,3 av 6 | 7,2 av 10 | )
Brukere: (4,2 av 6 | 7 av 10 | )
Filmdatabaser: (5 av 6 | 8,3 av 10 | )
3146 plass av 10668 på filmlisten (70,52%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (12 kritikker)
Sist oppdatert: 2021-05-01 -
Stavangerpuls
Dagbladet
- Andre filmdatabaser:
Tips om manglende kritikk:
Se om film er på streaming:
Omtaler / Anmeldelser
Gjennomsnittskarakter:

4,3 av 6 /
7,2 av 10 - 22 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Spider-Man: Across the Spider-Verse»
«Transformers: Rise of the Beasts»
«Birk & Magna - Gruvens mørke hemmelighet»