Les hele
Handling: Fylkeslege Miles Bennell (Kevin McCarthy) kommer tilbake fra et legebesøk i byen med toget. Lav kameravinkel og en øde stasjon etablerer følelsen av uro som blir forsterket av en gutt som løper nedover veien etter bilen Dr. Bennell kjører og roper: "Moren min er ikke moren min lenger". Tilbake på legekontoret blir han møtt med at pasienter som før var meget hissige på å få legetime, blir plutselig helt friske. Flere og flere uavhengige av hverandre klager på at slektninger og bekjente oppfører seg merkelig og ugjenkjennelig , uten at de helt kan sette fingeren på hva det er.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

5 av 6 | 8,3 av 10 | 25 stemmer)
473 plass av 10190 på filmlisten (95,37%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (10 kritikker)
Sist oppdatert: 2021-04-25 -
IMDB (7,8)
Tips om manglende kritikk:
Omtaler / Anmeldelser
Andre titler
Sleep No More [Engelsk], They Came from Another World [Engelsk], Walter Wanger's Invasion of the Body Snatchers [Engelsk], Utrolige hendelser i Santa Mira [Norsk]
Nøkkelord
Invasion of the body snatchers [1978] |
Regi
Medvirkende
Doktor Dan 'Danny' Kauffman
Bærer av beholder på Miles' sitt kontor
Filmcrew & annet
Diskusjon
14.10.2010 sier Pål Frostad: Takk for tipset. Nå bestilte jeg også den Collectionen ;)
14.10.2010 sier Snippxx: Fikk denne i posten idag. :D Bestillte classic sci fi collection.
Gjennomsnittskarakter:

5 av 6 /
8,3 av 10 - 25 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Downton Abbey: En ny æra»
«The Unbearable Weight of Massive Talent»
«Doctor Strange in the Multiverse of Madness»
«Star Trek: Strange New Worlds»