Filmfront.no bruker cookies med Google analytics for å ha statistikk over bruk av filmfront.no. Med å fortsette å bruke filmfront.no godtar du bruk av cookies.
Drama, Komedie | Amerikansk | Spilletid: 109 minutter
Handling: Andrew "Large" Largeman (Zach Braff) subber gjennom livet I konstant pillerus helt til morens død en dag vekker ham opp og inspirerer ham til å ta en ferie fra pillene for å se hva som vil skje. Han er en mislykket skuespiller som bor i Los Angeles, og har ikke vært hjemme i New Jersey på ni år. Nå vender han tilbake til hjembyen hvor han møter gamle kjente rundt hvert hjørne. Skjebnen fører ham sammen med Sam (Natalie Portman), en jente som er alt han selv ikke er. Hun er et friskt pust av farger, håp og merkelige påfunn, og blir en følgesvenn som ikke nøyer seg med å dilte etter. Med sin varme og fryktløshet gir hun Large motet til å åpne seg for gleden og smerten i den uendelige avgrunnen som kalles livet. Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
(4,8 av 6 | 8 av 10 | 37 stemmer)
1028 plass av 10201 på filmlisten (89,93%). Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (25 kritikker)
24.05.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Ja, Garden State er kjempefin! Har sett den to ganger sjøl uten at den tapte seg, og i det hele tatt er jeg veldig enig med deg i alt du sier ^_^
Gjennomsnittskarakter: (4,8 av 6 / 8 av 10 - 37 stemmer)