Personvern og cookies

Filmfront.no er ansvarlige for dine data. Vi bruker coockies for å logge inn og innhente samtykke.

Vi bruker tredjeparts Cookies for:
- Høre podcast med Spotify
- Streamingwidget til Justwatch for å vise om hvilke streamingplatformer en film er tilgjengelig på.

Logg inn
Bli medlem
Filmfronts egen podcast

Frankensteins sønn (Son of Frankenstein), film fra 1939, Regi: Rowland V. Lee

Sci-Fi, Grøsser, Drama | Amerikansk | Spilletid: 99 minutter

Nøkkelord

Frankenstein |Monster |

Handling: Baron Frankenstein er død. Hans sønn kommer til borgen hans for å ta del i arven. Den nye Frankenstein får også overrakt papirene fra sin far med alle hans formler og vitenskap. Det står i papirene at han må overta forskningen om han vil, men da vil det ikke være noen vei tilbake og han vil sikkert bli hatet for resten av livet på grunn av hans arbeid. Han blir også fort... Les hele

Karakter

Filmfrontrating: (4,5 av 6 | 7,5 av 10 | 16 stemmer)
Kritikere: (4,4 av 6 | 7,4 av 10 | )
Brukere: (4 av 6 | 6,7 av 10 | )
Filmdatabaser: (4,3 av 6 | 7,2 av 10 | )

2294 plass av 10756 på filmlisten (78,68%). Gå til listen

Anmeldelselink Karakter Skala
    | |

Omtaler / Anmeldelser

Relaterte filmer | Frankenstein

Victor Frankenstein [2015] | I, Frankenstein [2014] | Frankenstein's Army [2013] | Frankenstein [2004] | Frankenstein [2004] | Frankenstein [1994] | Frankenstein 90 [1984] | Young Frankenstein [1974] | Flesh for Frankenstein [1973] | Frankenstein '80 [1972] | Dracula Prisoner of Frankenstein (Drácula contra Frankenstein) [1972] | Dracula vs. Frankenstein (Los Monstruos del terror) [1970] | Frankenstein Must Be Destroyed [1969] | Frankenstein's Bloody Terror (La Marca del Hombre-lobo) [1968] | Frankenstein Created Woman [1967] | Jesse James Meets Frankenstein's Daughter [1966] | Frankenstein Conquers the World (Furankenshutain tai chitei kaijû Baragon) [1965] | Frankenstein Meets the Spacemonster [1965] | The Evil of Frankenstein [1964] | The Revenge of Frankenstein [1958] | Frankenstein's Daughter [1958] | Frankenstein - 1970 [1958] | The Curse of Frankenstein [1957] | Bud Abbott And Lou Costello Meet Frankenstein [1948] | House of Frankenstein [1944] | Frankenstein Meets the Wolf Man [1943] | The Ghost of Frankenstein [1942] | Frankensteins brud (Bride of Frankenstein) [1935] | Frankenstein [1931] | Frankenstein [1910] |

Regi

Medvirkende

Filmcrew & annet

Diskusjon

Gjennomsnittskarakter:
(4,5 av 6 / 7,5 av 10 - 16 stemmer)

Kritikker i media

Engelsk

Produksjonsselskap

Universal Pictures

Profilerte anmeldelser

«The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»

Filmfront.no © Filmfront AS 2023 Les mer om filmfront

Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.

Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk