Les hele
Handling: Vi er ikke i Springfield lenger. Vi er i Nye New York, tusen år fra nå, og det er en framtid du aldri har sett for deg. Fry er et 25 år gammelt pizzabud med et liv som ikke fører noe sted hen. Når han ved et uhell fryser seg selv ned den 31. desember, våkner han tusen år inn i framtiden og får dermed sjansen til å begynne på ny frisk. Han tar jobb for et futuristisk budfirma som frakter pakker til alle universets fire kvadranter. Blant følgesvennene hans er budromskipets kaptein Leela, et vakkert, enøyd romvesen som kan banke det meste, og Bender, en robot med svært menneskelige feil som omfatter (men ikke begrenser seg til) drikking, røyking, kleptomani og en sans for robotporno.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

5 av 6 | 8,4 av 10 | 21 stemmer)
102 plass av 1295 på TV-serielisten (92,2%)
Klikk eller trykk for å vise kritikker (9 kritikker)
Sist oppdatert: 2015-05-18 -
Premieredatoer i Norge
07-02-2002 DVD/Blu-Ray
Omtaler / Anmeldelser
Medvirkende
Philip J. Fry / Prof. Hubert J. Farnsworth / Dr. Zoidberg / Zapp Brannigan / Leo Wong / Smitty / Tilleggsstemmer (Stemme)
Bender Bending Rodriguez Unit 21, Flexo, Elzar, Sal, Mr. Panucci, Joey Mousepad, Tilleggsstemmer (Stemme)
Mor, Linda (Nyheter), Tinny Tim, Hattie, Monique, Nd-Nd, Petunia, Turanga Munda, Tilleggsstemmer (Stemme)
Kif Kroker / Morbo / Calculon / Walt / Lrrr / Raoul / Donbot / iHawk / Tilleggsstemmer (Stemme)
Fru Amy Inez Wong (Stemme)
Major C Randall Poopenmayer / Professor Ogden Wernstrum/Turanga Morris/Larry/Dwayne/Tilleggstemmer (Stemme)
Hermes Conrad, Lionel Preacherbot, iZac, Tilleggsstemmer (Stemme)
Nibbler, Tilleggsstemmer (Stemme)
Cubert J. Farnsworth / Michelle / Albert / Tilleggsstemmer (Stemme)
Yancy Fry Jr / 'That Guy' / Adlai / Abner Doubledeal / Tilleggsstemmer (Stemme)
Regi

USA
Språk
Engelsk
Produksjonsselskap
20th Century Fox Television, Gracie Films, Curiosity Company, Rough Draft Studios, TMS, Tokyo Movie Shinsha Co. Ltd.
Profilerte anmeldelser
«Rogue One: A Star Wars Story»
«Ailos reise - Et nordnorsk eventyr»
«Sauen Shaun filmen: Farmageddon»