Les hele
Handling: Eventyret handler om Mowgli (Neel Sethi), en ung gutt som er oppfostret av en ulvefamilie, men som ikke lenger føler seg velkommen i jungelen når den fryktsomme tigeren Shere Khan (Idris Elba), som bærer arr fra Menneskene, sverger å eliminere det han ser som en trussel. Tvunget til å forlate det eneste hjemmet han noen gang har kjent, må Mowgli legge ut på en fengslende reise for å finne seg selv. Med på reisen har han sin mentor panteren Bagheera (Ben Kingsley) og den positive livsnyteren bjørnen Baloo (Bill Murray). På veien møter Mowgli jungeldyr som ikke akkurat vil hans beste, inkludert Kaa (Scarlett Johansson), en pytonslange som med sin forførende stemme og blikk hypnotiserer guttungen, og den overtalende King Louie (Christopher Walken), som forsøker å presse Mowgli til å avsløre hemmeligheten om den flyktige og dødelige røde blomsten: ild.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

4,8 av 6 | 8 av 10 | 56 stemmer)
1035 plass av 9909 på filmlisten (89,57%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (44 kritikker)
Sist oppdatert: 2017-07-01 -
Trailer - 07.02.2016
Priser
1 Oscar vunnet
Vis priser
- 2017 Oscar Beste spesialeffekter / Visuelle effekter (vunnet)
Regi
Medvirkende
Filmcrew & annet
Diskusjon
28.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Så bra du likte den! :D Jeg vil se den igjen kjenner jeg! :)
26.04.2016 sier Jacob: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Måtte nesten se denne etter at du trillet sekser på terningen. Fantastisk fin film. CGI på sitt beste, men likevel menneskeligheten til Mowgli (topp spilt av han unge) som gjør at dette blir en varm og fin film. Bra tempo og likte at avslutningen ikke var over the top eller alt for lang. Bra tips! :)
14.04.2016 sier Tore Andre Øyås: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': Hehe, så bra! Morsomt å høre på dere! :D
14.04.2016 sier Ken Ove Pettersen: Kommentar på Tore Andre Øyås sin omtale 'Filmteknisk hakeslepp og underholdningsmessig mesterlig!': OIOi, 6er faktisk. Vi har slutten med 6 terningsystemet og gått over til 10er systemet.
Sjekk vår anmeldelse
Gjennomsnittskarakter:

4,8 av 6 /
8 av 10 - 56 stemmer)
Profilerte anmeldelser
«Star Wars - Episode IX: The Rise of Skywalker»
«Baneheia - kampen om sannheten»
«Ronnie Coleman: The King»
«The Return of the Living Dead»