De Drabbade, miniserie fra 2003
Andre titler
De besatte [Norsk]
Nøkkelord
Mysterium |
Handling: En navnløs kraft sveiper over jorden og treffer noen få utvalgte personer. Disse får helt spesielle egenskaper, egenskaper som de aldri før har hatt eller som de trodde de ville få. To vesener i kvinneskikkelse dukker opp samtidig med kraften.
Disse begynner å samle sammen de besatte i to leire i forkant av den endelige sluttstriden mellom det gode og det onde.Hvilken side de besatte havner på, er avhengig av hvordan de velger å bruke egenskapene de har fått. Dette er utgangspunktet når de unge forfatterne Måns Mårlind og Hans Rosenfeldt gir oss en spenningsserie vi aldri har sett maken til. Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter
Filmfrontrating:
(3,5 av 6 | 5,8 av 10 | 15 stemmer)
Brukere: (4,7 av 6 | 7,8 av 10 | )
1431 plass av 1930 på TV-serielisten (25,85%)
Tips om manglende kritikk:
Se om miniserie er på streaming:
Hierarki

Norsk, Svensk, Dansk, Finsk
Produksjonsselskap
SVT Drama
Profilerte anmeldelser
«Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves»
«And the King Said, What a Fantastic Machine»