Les hele
Handling: Under et rutineoppdrag oppdager Agent J (Will Smith) en djevelsk plan av det onde monsteret Serleena (Lara Flynn Boyle), som er forkledd som sexy undertøysmodell. Da Serleena tar hele MIB-bygningen som gissel, søker Agent J hjelp hos sin gamle makker, Agent K (Tommy Lee Jones), som nå arbeider på et postkontor, og har fått slettet alle minnene om sin tid som MIB. Sammen må de kjempe for å redde Jorden, galaksen og MIB fra universets skumle slyngler. Heldigvis har de med seg mye ammunisjon.
Minimer handlingsreferat
Annonse:
Karakter

3,5 av 6 | 5,8 av 10 | 39 stemmer)
6350 plass av 9961 på filmlisten (36,25%).
Gå til listen
Klikk eller trykk for å vise kritikker (25 kritikker)
Sist oppdatert: 2016-07-05 -
Jarra / Familiefar, romvesen
Yngre pizzarestaurant MIB Agent
Filmcrew & annet
Diskusjon
15.09.2010 sier Kristine Oseth Gustavsen: Jeg så òg denne på kino da den kom, og har ikke sett den siden. Trur nok jeg hadde fått litt den samme opplevelsen som deg. Det var ganske gøy da, men jeg har jo modna en del i filmsmaken på åtte år, liksom.
Gjennomsnittskarakter:

3,5 av 6 /
5,8 av 10 - 39 stemmer)
Land
USA
Språk
Engelsk
Produksjonsselskap
Columbia Pictures, Amblin Entertainment, Barry Sonnenfeld Film, MacDonald, Parkes Productions
Profilerte anmeldelser
«It's a Mad Mad Mad Mad World»
«Asterix og Cæsars Overraskelse»